Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in.  Meer informatie.

VIND DE JOB IN JOUW REGIO

HAYS KOMT NAAR JE TOE

Op 28 april vestigt Hays zich een dag in Lokeren zodat jij de juiste job in jouw regio vindt. Voor onze klanten in regio Gent, Waasland, Wetteren en Dendermonde zijn wij continu op zoek naar gekwalificeerde kandidaten met sterke talenkennis voor tijdelijke én permanente jobs in administratie, customer service, aankoop en logistiek. We zoeken bovendien ook naar kandidaten met ervaring in rekrutering & selectie om ons team in Dendermonde en Gent te vervoegen.

Kom dus langs op 28 april en vind de juiste job in jouw regio!

Job-Event---17-april.gif

Onze klanten zijn zowel bekende multinationals als gespecialiseerde KMO’s en stabiele familiebedrijven die op zoek zijn naar talent om hun business te ondersteunen.
Hays brengt je graag dichter bij deze bedrijven en komt daarom op 28 april alvast naar jou toe. Kom langs op ons Job Event in Lokeren voor een eerste kennismaking met onze gespecialiseerde consultants en wij helpen je graag verder met jouw carrière.

Wij doen een grondige screening van jouw professionele skills,  je talenkennis en je ambities en bekijken daarna of er een match is met de benodigde skills en bedrijfscultuur van onze klanten
 

Op zoek naar een job in Administratie, Customer Service, Aankoop of Logistiek?  Ben je een echte talenknobbel en sta je open voor een gevarieerde job? Of wil je graag deel uitmaken van ons expert team in rekrutering & selectie?

Kom zeker langs op ons Job Event in Lokeren!  Wij staan er klaar voor jou vanaf 15u tot 19u. Stuur ons zeker je cv al eens door op voorhand, dan kunnen wij  je die dag sneller verder helpen.

Stuur je cv naar dendermonde@hays.com of gent@hays.com
 
Adres: Biznis Hotel | Zelebaan 100 | 9160 Lokeren
Klik hier voor Google Map

 
Hierbij een greep uit onze huidige openstaande vacatures:

(Junior) Aankoper
Management  Assistant
Office Manager
Customer Service Medewerker
Logistiek bediende
Expediteur
Secretariaatsmedewerker
HR Officer
Medewerker Onthaal
Tweetalig call agent

Ontdek onze interne vacature: Recruitment Consultant