Federgon left hand box BE

Gecertifieerd lid

Hays stelt de kwaliteit van haar diensten in werving en selectie voorop

Customer service box

Customer service

Met ons kwaliteitscharter weet u wat u van Hays kunt verwachten.

Corporate responsibility main region box

HAYS CORPORATE RESPONSIBILITY
ONZE BEGINSELEN

Ons succes vloeit voort uit het vertrouwen dat we genieten van onze belangrijkste stakeholders zoals onze medewerkers, klanten, kandidaten, zakelijke partners en leveranciers. Hays is actief in 33 landen en landelijk. We erkennen de rechtsstaat binnen deze rechtsgebieden en ondersteunen passende internationaal geaccepteerde normen. Deze Business Principles reiken verder dan onze wettelijke verplichtingen en vestigen onze relatie met de samenleving. Onze Business Principles zijn van toepassing op alle Hays-bedrijven, -directeuren en -medewerkers.
 

Klanten

We zijn gedreven om superieure resultaten voor onze klanten te bereiken door uitzonderlijke dienstverlening en we erkennen dat het succes van onze klanten afhangt van het aannemen van de juiste mensen in hun organisaties. Als erkenning van hun afhankelijkheid van ons, zullen we ernaar streven de behoeften van onze klanten te begrijpen en erop te reageren

Kandidaten

We begrijpen dat het vinden van banen voor mensen een belangrijke taak is in de samenleving die zorgplicht en professioneel gedrag met zich meebrengt. We zullen proberen de behoeften en doelstellingen van de kandidaten te matchen met die van onze klanten en we respecteren onze geheimhoudingsverplichtingen tegenover de kandidaten.

Communicatie

We verwachten van ons personeel dat ze transparant en eerlijk communiceren met onze klanten, kandidaten, zakelijke partners, leveranciers en overheids- en regelgevende instanties, binnen het wettelijke kader van privacy en vertrouwelijkheid.

Werknemers

We streven ernaar om het beste talent in onze branche te werven, op te leiden, te ontwikkelen en te behouden. We zullen gelijke kansen, behandeling en diversiteit nastreven via ons werkgelegenheidsbeleid en zullen onze werknemers aanmoedigen om hun volledige potentieel te bereiken door middel van training en ontwikkeling.

Mensenrechten

Onze relaties met klanten, kandidaten, werknemers, zakelijke partners, leveranciers en de gemeenschappen waarin wij actief zijn, zijn gebaseerd op respect voor individuen en hun mensenrechten.

Persoonlijk gedrag

Van al onze medewerkers wordt verwacht dat ze eerlijk, integer en eerlijk handelen. Het aanbieden of aanvaarden van enige vorm van omkoping is verboden, inclusief faciliterende kosten. Alle bedrijven en werknemers van Hays zullen zich houden aan de hoogste ethische en wettelijke normen in zakelijke transacties over de hele wereld.

Milieu

We zijn toegewijd om onze bedrijven op een steeds duurzamere manier te exploiteren en zullen proberen onze impact op het milieu jaar na jaar te verminderen door digitale werkwijzen, milieuoplossingen en intern beleid.

Gemeenschap

Wij zijn ervan overtuigd dat het vinden van banen voor mensen een vitaal voordeel is voor de samenleving. Daarnaast zullen we investeren in onze gemeenschappen, inclusief directe initiatieven via goede doelen om de kansen op werk van kansarmen te verbeteren.

Gezondheid en veiligheid

We zullen onze activiteiten uitvoeren op een manier die ernaar streeft de veiligheid van werknemers en het publiek te waarborgen.

Hays Press promo box

Hays en persartikels

Hays publiceert op regelmatige basis studies over de evolutie van de arbeidsmarkt.

Man City promo box

Manchester City FC

Hays is de Officiële Rekruteringspartner van Manchester City FC.