Contact box clients

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.

PR contact promo box

Jouw PR contact

Aarzel niet om contact op te nemen met Fabienne Dua, onze Hays Belgium PR-manager.

Hays Press main region box

HAYS PERSARTIKELS
ONZE PUBLICATIES EN ARTIKELS

Hays publiceert op regelmatige basis studies en rapporten over de arbeidsmarkt en de wereld van rekrutering op globaal en lokaal niveau. Bovendien kan u via ons gespecialiseerd HR magazine, de Hays Journal de nieuwste trends in de wereld van HR volgen.

Hieronder vindt u al onze publicaties, onze persartikels en onze gepubliceerde artikels. Aarzel niet contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst.

Journée de la femme article box

Internationale Vrouwendag 2020

In het tweede jaar van onze globale enquête hebben we kunnen vaststellen dat mannen veel sneller geloven dat hun werkgever zich heeft toegelegd op het bereiken van gendergelijkheid op de werkvloer dan vrouwen.

Hays Journal promo box

Hays Journal

Lees meer over de nieuwste trends in de wereld van HR en ontdek hoe multinationals omgaan met de huidige uitdagingen op vlak van HR management.
 

Hays GSI promo box

Hays Global Skills Index

De wereldwijde talentencrisis wordt steeds erger.  Overal ter wereld hebben bedrijven het moeilijk om werknemers te vinden met de juiste vaardigheden en opleiding. Ontdek meer in de Hays Global Skills Index, opgesteld in samenwerking met Oxford Economics.

A&F Salary Guide promo box

Hays Accounting & Finance Salarisgids 2019

In deze publicatie vindt u uitgebreide informatie over rekrutering, retentie, loyaliteit en salarissen in de Accounting & Finance-afdelingen in België

Press releases promo box

Hays en de press

Bekijk onze recentste persberichten over de nieuwste trends op de arbeidsmarkt.

Man City promo box

Manchester City FC

Hays is de Officiële Rekruteringspartner van Manchester City FC.