Hays Journal main region

Hays Journal

 

The Hays Journal biedt belangrijke inzichten in de wervingsmarkt en de wervingswereld, inclusief inzichten van experts uit de branche, zoals Deloitte's, Gartner en O.C. bruiner

In deze uitgave:

Wat zit er in een moderne leider?

Moderne zakelijke uitdagingen kunnen nieuwe benaderingen vereisen. Succesvolle leiders op veel verschillende niveaus van anciënniteit zullen hun vaardigheden moeten ontwikkelen om organisaties in de toekomst te begeleiden. Maar hoe ziet een moderne leider eruit en hoe kunnen organisaties deze ontwikkelen?

Wat is gamification en hoe werkt het?

Door het gebruik van gamemechanica kan gamification inspelen op ons aangeboren gevoel van concurrentie en ons verlangen om te verbeteren. En hoewel velen van ons het in hun persoonlijke leven hebben overgenomen, hebben bedrijven het vaak nog steeds moeilijk om het effectief te gebruiken. Maar welke voordelen kan gamification voor een organisatie bieden, en hoe kunnen bedrijven hun medewerkers hiermee betrekken?

Het verouderende personeelsbestand

Veel landen zullen binnenkort worden geconfronteerd met een verouderend personeelsbestand, maar te veel organisaties zien dit als een uitdaging. Het is tijd dat bedrijven een groeiend aandeel oudere werknemers zien als een kans, niet als een last.

Groen gaan

De druk voor bedrijven om groen te worden groeit, zowel bij consumenten als bij werknemers. Bovendien moeten ze authenticiteit tonen tijdens het evolueren. Maar hoe kunnen organisaties stappen ondernemen om hun groene geloofsbrieven te verbeteren en kan dit hun bedrijf ten goede komen?

Het belang van erkenning

De voordelen van krantenkoppen zijn de laatste jaren voor veel bedrijven een trend geweest. Sommige organisaties onderzoeken nu echter of het aanbieden van verbeterde erkenning voordeliger kan zijn voor hun mensen.

Productiviteitscrisis

Aangezien de productiviteitsniveaus stagneren tot onder het niveau van vóór de financiële crisis, raakt er dan tijd over voor traditionele maatregelen, zoals output? Moeten bedrijven zich op nieuwe gebieden concentreren om verbeteringen te zien?

Hays Journal 17 button

Contact box clients

Contact

Heeft u meer informatie nodig over onze wervingsoplossingen? Wij kunnen je helpen!

Vous recrutez

Geef uw vacature door

Registreer uw vacature en wij nemen contact met u op.