Federgon left hand box BE

Gecertifieerd lid

Hays stelt de kwaliteit van haar diensten in werving en selectie voorop

Corporate responsability promo box

Corporate responsibility

Hays staat achter internationale aanvaarde normen.

Hays Press promo box

Hays en persartikels

Hays publiceert op regelmatige basis studies over de evolutie van de arbeidsmarkt.

Hays Response main region box

HAYS RESPONSE
QUICK AND EFFICIENT RECRUITMENT

Hays Response is onderdeel van Hays en vooral gespecialiseerd in het snel en efficiënt plaatsen van gekwalificeerde medewerkers in logistiek, office en finance, voor dringende functies, tijdelijk of tijdelijk met optie vast, waar snel de juiste skills nodig zijn. Onze grondige kennis van de sector en de lokale markt, helpen onze gespecialiseerde consultants om zeer snel de perfecte match te vinden tussen klant en kandidaat.

Dringend op zoek naar werk?

Bij Hays Response kun je rekenen op een toegewijd team dat voor jou aan de slag gaat. Wij gaan op zoek naar de job waar je je kwaliteiten optimaal kunt inzetten, binnen een organisatie waar je past. Onze recruitment consultants zorgen voor een vliegende start van je carrière of helpen je carrière verder uit te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in logistieke jobsfinance jobs en administratieve (office) jobs.

Bij ons kan je rekenen op een efficiënt rekruteringsproces, een duidelijke communicatie en een zeer snelle aanpak.De bedrijven waarvoor wij werken zijn vandaag op zoek naar de professional die morgen wil beginnen.

Ben jij een startende of operationele professional die onmiddellijk op zoek is naar een nieuwe job? Een job die perfect aansluit bij jouw CV en die je de nodige ervaring biedt om je carrière verder te ontwikkelen?

Surf snel naar onze website

Dringend op zoek naar een werknemer?

Dan heeft Hays Response ongetwijfeld de juiste kandidaat voor jou! Hays Response helpt zowel multinationals als midden- en kleinbedrijven met de rekrutering van ondersteunende professionals die onmiddellijk beschikbaar zijn. Wij werken dagelijks samen met een breed netwerk van kandidaten die onmiddellijk kunnen starten in een job in finance, office of logistics. Uw dringende vacature wordt zo dus snel en efficiënt ingevuld. 

Onze Hays Response consultants voorzien u van een persoonlijke service op maat en zijn allen expert binnen hun vakgebied. Wij streven ernaar om een blijvende impact te realiseren. Wat uw recruitment behoefte ook is; wij bieden een passende oplossing. Onze service wordt gekenmerkt door:

- Snelheid : een snelle follow-up, efficiënte rekruteringstools en een vlekkeloze opstart
- Flexibilitéit : net zoals Hays streven wij naar de juiste persoon op de juiste plaat
- Expertise: een gespecialiseerde kennis van de lokale markt

Zo bereiken wij zowel bij onze kandidaten als bij onze klanten een hoge tevredenheidsscore en bieden wij de beste kwalitatieve diensten.

Contacteer ons!

Contact box candidates

Geïnteresseerd in een vacature?

Heeft u meer informatie nodig over een vacature in uw regio of sector?

Contact box clients

Contact

Heeft u meer informatie nodig over onze wervingsoplossingen? Wij kunnen je helpen!