Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben

HAYS BEREIKT EEN MILJOEN VOLGERS OP LINKEDIN

Hays, wereldwijd de expert in het rekruteren van gekwalificeerd en professioneel talent, kondigt met trots aan dat het bedrijf de kaap van een miljoen volgers heeft bereikt op LinkedIn. Hays is het eerste bedrijf in de rekruteringssector en het 17e bedrijf over alle sectoren heen, die deze belangrijke mijlpaal behaalt.

Volg ons op LinkedIn

In amper drie jaar tijd heeft het gespecialiseerde rekruteringsbedrijf de kaap van één miljoen volgers bereikt, in 2012 telde het bedrijf nog maar 124 000 volgers. Hays is nu het 17e meest gevolgde bedrijf op LinkedIn en heeft een potentieel bereik van 65 miljoen mensen wereldwijd via de connectie met haar volgers.

Het rekruteringsbedrijf beheert verschillende professionele LinkedIn groepen in verschillende sectoren zoals Oil & Gas, Accounting & Finance, Professional services en Technology. In totaal beheert Hays 147 groepen waarin sectorgebonden informatie wordt gedeeld, maar ook advies voor jobzoekers en jobopportuniteiten.

“Het is onze rol om de juiste skills te matchen met de juiste carrière-opportuniteit
”. Door brede en stevige netwerken op te bouwen met het beste talent wereldwijd, kunnen wij de perfecte match maken en kunnen onze consultants elke dag opnieuw verder bouwen aan hun relaties met klanten en kandidaten.” verduidelijkt Alistair Cox, CEO van Hays worldwide.

“Het feit dat wij een miljoen volgers bereiken op LinkedIn is heel indrukwekkend. Het toont aan dat we deze technologie zeer efficiënt toepassen en dat we waardevolle informatie bieden en grondig advies verlenen aan die mensen die we willen helpen; onze klanten en kandidaten. We zijn nr 17 op de lijst van de meeste gevolgde bedrijven wereldwijd en zijn daarnaast ook het meest gevolgde rekruteringsbedrijf. Dit toont aan dat onze strategie werkt, want als mensen aan hun carrière denken, denken ze duidelijk ook aan Hays.”

Voor Hays België begon het LinkedIn verhaal in 2013. Momenteel heeft de Belgische onderneming de kaap van de 10 000 volgers bereikt. Zij hebben consistent hun netwerk beheerd en doen groeien. “ Ons doel is om onze volgers zowel mooie carrièreopportuniteiten aan te bieden als interessante informatie over de arbeidsmarkt”, zegt Wilfrid de Brouwer, Managing Director van Hays België. “Elke dag opnieuw, nemen onze consultants contact op met hun netwerk van kandidaten en klanten om de perfecte match te maken”.

Dan Dackombe, search and staffing director van LinkedIn Talent Solutions in EMEA, voegt eraan toe: “We zijn zeer blij om Hays te kunnen feliciteren als eerste rekruteringsbedrijf dat de kaap van de een miljoen volgers heeft bereikt. Samen met de brede sector van werving & selectie, speelt Hays een cruciale rol om ons te helpen om talent en opportuniteiten met elkaar te verbinden. Wij helpen nl onze 364 miljoen leden wereldwijd om een job te vinden en om gevonden te worden voor een job.”

 

Ontdek meer over Hays

Lees ook andere persberichten

 

1m-LinkedIn-graphic-English1.jpg

|