Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. Ik ben
    Ik ben

DOORZOEK PERSBERICHTEN

Zoeken op de site

Resultaten tot 12 van 13

Zoekresultaten
Titel Datum
Sport sponsoring - Hays en Manchester City FC
Sport sponsoring
Mind the age gap - Hays Journal 8
Mind the age gap - Hays Journal 8
Hays - Gender Diversity Study
Amper 7% van de Belgische mannen vindt dat mannen en vrouwen niet gelijk worden betaald. Dit blijkt uit internationale studie die Hays uitvoerde naar aanleiding van Internationale Vrouwendag.
HAYS BEREIKT EEN MILJOEN VOLGERS OP LINKEDIN
HAYS BEREIKT EEN MILJOEN VOLGERS OP LINKEDIN
Ook KMO’s moeten buitenlands talent verwelkomen
Volgens de Hays Global Skills Index blijft ons land kampen met een aanhoudende brain drain en een steeds toenemende vraag naar gekwalificeerde technische en wetenschappelijke profielen. Hays roept bedrijven, waaronder KMO’s, daarom op om talent van buiten België voldoende kansen te geven om zich te positioneren op de arbeidsmarkt en om toelatingsprocedures te versnellen.
Persartikel - Hays Global Skills Index
Persartikel - Hays Global Skills Index
Hays Global Skills Index 2015
Hays Global Skills Index 2015
Hays Journal 10
Hays Journal 10
Gender Diversity Study 2016
Slechts 1 op 20 Belgische vrouwen ambieert een topfunctie.
Helden achter de schermen van MCFC
Ontdek hoe een job als legal counsel bij MCFC eruit ziet!
Verborgen helden - Werken bij MCFC
Ontmoet twee personen die achter de schermen bijdragen tot het succes van Manchester City Football Club, zowel op het veld als in de hele organisatie.
Helden achter de schermen
We kennen allemaal de spelers en de managers die verantwoordelijk zijn voor de prestaties van voetbalteams. Zij vormen echter slechts het topje van de ijsberg. De strijd voor bekers en zelfs elke hoek van het veld maken van voetbal een competitieve business. Zeker bij een wereldclub zoals Manchester City dragen honderden werknemers bij tot het succes van het team. Ontmoet enkele van deze helden achter de schermen en kijk hoe zij bijdragen tot het algemeen succes van de Club.
Staying motivated
With four trophies since 2011, Manchester City have demonstrated the focus and drive required to compete at the highest level on multiple fronts. But how do you maintain a winning mentality in business?

Resultaten tot 12 van 13