HR Insights

HR Insights

Ontdek artikelen over de huidige HR-trends.

assessment-and-development

ASSESSMENT & DEVELOPMENT
ONZE PERSOONLIJKE TESTEN

Heeft u hulp nodig bij het sturen en bijhouden van uw personeel? Hays Assessment & Development weet raad.  

Werknemers aantrekken is essentieel als u een bedrijf wil runnen. Het behouden van personeel staat dan ook voorop. Bij Hays, een marktleider in rekrutering, begrijpen we dat. Hays is niet alleen actief in de rekrutering en selectie maar focust zich ook op Assessment & Development. Gespecialiseerde assessoren en coaches kunnen uw toekomstige werknemers screenen en ervoor zorgen dat zij zich blijven ontwikkelen om uw bedrijf verder te boosten. Zo maakt u optimaal gebruik van uw human resources. 

Is uw beste ingenieur met andere woorden een goede teamleider? Hebben uw stagiairs management potentieel? Aarzel niet om ons uw vragen te stellen over de in- en uitstroom van personeel. Hays Assessment & Development geeft u een goed inzicht in de vaardigheden van werknemers, cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Onze persoonlijke benadering is uniek. Wij adviseren u op het vlak van: 

Hays A&D promo boxes

Assessment center

Un tel candidat convient-il à une fonction spécifique? Nous mettons en oevre les différents outils afin de répondre à cette question.

Hays A&D promo box 2

Hays A&D promo box 3

Coaching

Our coaches propose a practical process to stimulate awareness and change. 

Hays A&D promo box 4

Training

Hays kan voor u een training op maat uitwerken om bepaalde vaardigheden aan te scherpen aan de hand van praktische opdrachten. 

Vous recrutez

Op zoek naar kandidaten?

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen.