block recruitingguide

Rekrutering tijdens COVID-19

Rekrutering tijdens COVID-19 - Hays.be

Contracting main region box

HAYS CONTRACTING & CONSULTANCY
DE JUISTE EXPERT VOOR HET JUISTE PROJECT

Heeft uw bedrijf nood aan specialisten om tijdelijk bij te springen? Of heeft u een externe expert nodig voor een project met een strakke deadline? Wij zijn er om gekwalificeerde zelfstandige specialisten en bedrijven, die op zoek zijn naar getalenteerde freelancers, samen te brengen. Onze consultants vinden de ideale oplossing voor uw bedrijf én geven u uitvoerig advies over alles wat erbij komt kijken. Neem dus zeker eens contact met ons op!

Wat garanderen we bedrijven?

Kreeg uw bedrijf ineens een lading opdrachten binnen en heeft u tijdelijk extra mankracht nodig? Zit u tijdelijk met een personeelstekort door langdurige afwezigheden? Of vindt u niet de nodige skills bij het vaste personeel? Samen met u vinden we de juiste experts in onze database van specialisten, die u kunnen adviseren én steunen op een freelance- of contractingbasis.

Vanaf de start van uw project tot aan het einde van uw project kan u op ons rekenen voor gespecialiseerde steun. Mocht er onverwacht toch een freelancer afhaken, dan werken we snel om een vervanger te vinden. Ook wat betreft ‘compliancy’ kan u op ons rekenen: samen met u brengen we de nodige flexibiliteit in uw bedrijf en dat volledig in lijn met de wet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
 

Contracting: opportuniteiten voor specialisten

Wanneer men mensen moet rekruteren, is een goede kennis van de markt onontbeerlijk. Daarom zijn we bij Hays gespecialiseerd in verschillende sectoren waar we jobs aanbieden op vaste, tijdelijke én contracting- of consultancybasis. Niet alleen onze kennis is ruim, ook ons netwerk aan experts. Over al onze veertien specialismen heen – waaronder Engineering, Finance, IT, HR en Life Sciences – hebben we vast en zeker de ideale oplossing voor u.
 

De verschillende stadia in ons proces

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, bestaat onze zoektocht uit verschillende stadia. Bovendien, naast de strikte technische skills, nemen we ook de persoonlijkheid en soft skills van een kandidaat mee in het selectieproces.
 

Onze garantie

We werken hard aan onze ‘relationship management’. Onze Key Account Managers en consultants zijn elk expert in hun vak en steunen onze klanten vanaf de nodenanalyse tot de afloop van het project. Onze filosofie wordt ook versterkt door onze garantie dat wanneer een freelance-expert onverhoopt uitvalt, wij zo snel mogelijk een vervanger zullen vinden.

Vous recrutez

Op zoek naar kandidaten?

Wij geloven dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. 

sfmc contact blok

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.
  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.