Salarisgids IT

Hays Salarisgids IT

De salarisgids voor IT geeft een duidelijk overzicht van de huidige salarissen voor IT functies in België. Als hiring manager helpt het u een competitief salaris te bieden om toptalent aan te trekken, als werknemer kunt u de salarisgids gebruiken om te kijken of u eerlijk en correct betaald krijgt.


 

Hoe de Hays Salarisgids te gebruiken?

De salarisgids biedt een marktoverzicht van de Belgische IT-sector en typische salarissen op dit moment. Bovendien biedt het inzicht in markt- en rekruteringstrends voor de sector die zich vandaag voordoen of zich in de nabije toekomst zullen voordoen. 

Het laat rekruteringsmanagers, kandidaten en huidige werknemers toe om gemiddelde salarissen te benchmarken over een verscheidenheid van verschillende functietitels gaande van data engineer, tot softwareontwikkelaar, IT support en nog veel meer, en om nog beter te begrijpen wat de noden van bedrijven en kandidaten zijn.
 

Hoe gebruik je onze salarisgids als hiring manager?

Als hiring manager, kunt u gebruik maken van de Hays salarisgids om uw bedrijf te helpen concurrerend te zijn in het binnenhalen van toptalent en het behouden van top medewerkers. Door inzicht te hebben in de gemiddelde salarissen binnen uw sector, kunt u een competitief salaris bieden om toptalent aan te trekken voor uw vacature.
 

Hoe kunt u de salarisgids gebruiken als werkzoekende of huidige medewerker?

U kunt de salarisgids gebruiken om uw salaris te benchmarken en ervoor te zorgen dat u eerlijk en correct betaald krijgt. Het benchmarken van uw salaris, maar ook voordelen en werkomgeving, geeft u ook inzicht in hoe uw huidige bedrijf betaalt, wat nuttig kan zijn om u te helpen een hoger salaris te onderhandelen in uw huidige functie of om de volgende carrièrestap te bepalen.

Bekijk hier alle IT jobs of lees tips om goed voorbereid aan je salarisonderhandeling te beginnen.

block download salarisgids it

Download hier de Hays Salarisgids voor IT

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
 

Block zoek vacatures

Zoek vacatures

Wij geloven dat de juiste baan je leven kan transformeren.

recruiting now widget

Wij geloven dat de juiste kandidaat een organisatie kan veranderen. Meld vrijblijvend uw vacature aan.

Registreer vrijblijvend uw vacature

Block volg hays op social

Volg ons op social

Volg Hays op LinkedIn - Hays.be
Volg Hays op Facebook - Hays.be
Volg Hays op Instagram - Hays.be
Volg Hays op Youtube - Hays.be