(JUNIOR) SALES OFFICER IT

Gent | Commercieel medewerker | Nederlands & Engels| IT sector | Brutoloon + variabel deel + bedrijfswagen
Jouw nieuwe functie
Als (junior) salesmedewerker kom je terecht in een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in IT/cloud solutions. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en sales van een facturatieplatform dat voornamelijk gebruikt wordt in boekhoudkantoren. Je fungeert als een algemeen aanspreekpunt voor de klanten en eindgebruikers bij vragen omtrent het platform. Je biedt hen administratieve ondersteuning waar nodig. Dit doe je o.a. door het houden van webinars voor potentiële eindgebruikers, versturen van mailings en nieuwsbrieven en het continue onderhouden van het contact met de accountants. Hiervoor werk je ook nauw samen met de Sales & Business Developments Managers. Je werkt met maandelijkse sales targets en wekelijkse deadlines om jouw doel te behalen. Hiervoor sta je in nauw contact met de external sales. Het klantenbestand is zeer gevarieerd en spreidt zich uit over zowel Oost- als West-Vlaanderen.

Jouw profiel
Voor deze functie als (junior) salesmedewerker beschik je idealiter over een bachelordiploma, aangevuld met een enkele jaren ervaring binnen een commerciële omgeving. Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking! Naast het Nederlands beschik je over een goede kennis van het Engels, Frans is een troef. Je bent computervaardig en toont enige affiniteit IT/Cloud solutions. Je bent communicatief sterk en voldoende assertief wanneer nodig. Je beschikt over de juiste drive & “goesting” om de sales binnen te halen. Je denkt graag kritisch mee, beschikt over de nodige flexibiliteit en staat positief in het leven.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een dynamische omgeving. Je werkt in een 38u stelsel met glijdende uren (geen “nine to five”). Hiervoor ontvang je een marktconforme verloning aangevuld met een variabel gedeelte, bedrijfswagen en tal van andere extralegale voordelen. Naast de 20 wettelijke verlofdagen ontvang je 10 extra dagen, vrij op te nemen. Je kan verschillende dagen per week van thuis werken en geniet van een grote vrijheid in deze job.

Over de organisatie
Onze klant is een bedrijf dat zich specialiseert in het digitaliseren van administratieve processen. Zij zetten deze processen om in applicaties die zich vooral op het financiële richten. Je zal werken vanuit het kantoor te Gent.

Solliciteer nu online voor (Junior) Salesfunctie!
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Voor meer info, contacteer Nick De Boom op 09/210.52.72. of via LinkedIn.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1092770
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technology & ICT
Location
Gent
Specialism
Regional Sales
Pay
Marktconforme verloning + variabel loon, bedrijfswagen en andere voordelen
Ref:
1092770

Talk to a consultant

Talk to Nick De Boom, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092105272