(JUNIOR) SCHADEBEHEERDER ONDERNEMINGEN BRUGGE

Brugge | Schadebeheer | Claims | Brio | Relevant diploma en/of ervaring | Insurance | Verzekeringen | 1086543

Jouw nieuwe functie

In deze gevarieerde job als schadebeheerder beheer je een toegewezen verzekeringsportefeuille van ondernemingsklanten uit voornamelijk de marine- en transportwereld. Als adviserend partner voor jouw klanten ben je het aanspreekpunt voor alle schades. Concreet sta je in voor de opvolging en afhandeling van de schadedossiers van A tot Z en verzamel je hiervoor alle nodige bewijsstukken. In deze job sta je dagdagelijks in contact met verschillende klanten en maatschappijen.

Jouw profiel

Voor deze job als schadebeheerder beschik je over een bachelor Financie- en Verzekeringswezen, Rechtspraktijk, Logistiek of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in verzekeringen is een groot pluspunt, maar geen vereiste. Een gemotiveerde schoolverlater kan dus zeker ook in aanmerking komen! Door hun internationaal actieve klanten, is het belangrijk dat je jou naast het Nederlands ook kan uitdrukken in het Frans en/of Engels. Verder ben je administratief sterk, leergierig, een teamspeler, communicatief en klantgericht ingesteld.

De arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht bij een groeiende verzekeringsmakelaar en maakt deel uit van een enthousiast collegiaal team. Naast een leuke werksfeer en veel opleiding, mag je rekenen op een mooi loonpakket met o.a. een groepsverzekering, netto vergoeding en extra ADV verlofdagen. Daarnaast geniet je van glijdende uren, mogelijkheid tot thuiswerk en wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het gaat in eerste instantie om een fulltime functie, een 80% tewerkstelling is echter bespreekbaar.

Over de organisatie

Onze klant is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar regio Brugge die professioneel advies en verzekeringsoplossingen aanbiedt voor ondernemingsklanten (van zelfstandigen, kmo’s tot grote multinationals). Ze zijn een sterk groeiend professioneel kantoor met een 35-tal medewerkers, maar weten toch een familiale werksfeer te behouden.

Solliciteer direct op deze vacature

Kan deze boeiende job als Schadebeheerder je aanspreken? Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Voor meer info, contacteer Nick De Boom van Hays Bank & Verzekeringen op 09 210 52 72.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.


#LI-DNI
#1086543
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Insurance
Locatie
REGIO BRUGGE
Divisie
Insurance
Salaris
een mooi loonpakket met o.a. groepsverzekering, netto vergoeding, etc.
Ref:
1086543

Neem contact op

Contacteer Nick De Boom, de consultant die deze vacature beheert, in Ghent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 092105272