ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SAP

Regio Antwerpen-Noord I Administratief medewerker SAP I 6 extra vakantiedagen I Stabiele werkomgeving I1092788
Jouw takenpakket
Als administratief medewerker sta jij dagelijks in voor de administratieve afhandeling in SAP. Zo zorg je ervoor dat de orders correct worden ingegeven, de klantenfiches up-to-date zijn, enz. Verder beheer je ook de prijslijsten en sta je mee in voor de facturatie. Tot slot werk nauw samen met de verschillende teams en zorgen jullie voor een correcte administratieve afhandeling in SAP.

Het profiel dat we zoeken
We zijn op zoek naar een kandidaat met ervaring in een gelijkaardige functie, maar ook gedreven pas afgestudeerden komen zeker in aanmerking! Voor deze functie zijn op zoek naar een kandidaat die voldoende communicatief is in het Nederlands, Engels en Frans. Binnen dit bedrijf wordt er gewerkt met SAP en het Officepakket. Het speelt dan ook in jouw voordeel als je hier enige ervaring mee hebt. Samen met de klant zijn we op zoek naar een sterke administratieve kracht om dit team te vervoegen.

Jouw nieuwe werkgever
Onze klant is een groothandel in telecommateriaal waar een informele en familiale sfeer hangt. Je komt terecht in een zeer hecht team waar iedereen de nodige kansen krijgt.

De arbeidsvoorwaarden
Naast de opleidingsmogelijkheden, een familiale sfeer en een gevarieerd takenpakket kan je ook rekenen op een aantrekkelijk salarispakket. Bovenop het brutoloon worden er ook nog extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, ecocheques, 6 extra vakantiedagen, thuiswerk en glijdende werkuren aangeboden. Bovendien is 4/5de mogelijk. Om je helemaal te overtuigen, kan je ook rekenen op toffe collega’s, moderne kantoren en doorgroeimogelijkheden.

Wat moet je doen?
Ben jij de kandidaat die we zoeken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze consultant Arzia Zekir (arzia.zekir@hays.com) of solliciteer via de button. #1092788
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Andere
Locatie
Brecht
Divisie
Office Administration
Salaris
€2000-€3000 met extralegale voordelen
Ref:
1092788

Neem contact op

Contacteer Arzia Zekir, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Telefoonnummer: 03 302 07 04