.NET DEVELOPER

Software ontwikkelaar | Full Stack Developer | C# .NET | Azure | SQL-server | 1094165
De organisatie
Voor een klant in de Gezondheidszorg zijn we op zoek naar twee gemotiveerde .NET Developers. Deze klant is een toonaangevende organisatie binnen de zorgsector en klinkt vrijwel iedereen bekend in de oren. Medewerkers krijgen er dagelijks de kans mee te helpen ontwikkelen aan een kwalitatief zorgsysteem voor duizenden hulpbehoevenden. Klinkt het vervullen van een maatschappelijke opdracht jou als muziek in de oren? Dan is deze functie als .NET Developer je op het lijf geschreven.

Jouw nieuwe functie
Als .NET developer sta je in voor het ontwikkelen van de interne software aan de hand van de vooropgestelde architectuur. Binnen deze functie als Full Stack developer ligt de nadruk op het programmeren van de backend (60%), daarnaast werk je met SQL-server (25%) en ten slotte verwerk je dit alles in een aantrekkelijke front end met Winforms (15%).

Jouw Profiel
Bij voorkeur heb je als medior .NET developer minstens 3 jaar in het werkveld gestaan, wil je graag starten als senior developer dan heb je minimum 8 jaar concrete ervaring. Tijdens deze ervaring ben je reeds in contact gekomen met grote en complexe architecturen. Jouw passie bevind zich overwegend in backend development, behoefteanalyses en het beheren van de database vind je daar vanzelfsprekend bij horen. Je werkt van nature Agile en houdt er van om op projectmatige basis te werken met sprints die gemiddeld 2 weken duren. Heb je reeds ervaring met Azure tools dan is dit een grote plus voor deze functie als Full-stack .NET developer. Azure wordt er gebruikt voor versiebeheer met TFVC en Git. Voor het beheer van de MS servers wordt Biztalk gebruikt

Jouw pakket
Dankzij vaste IFIC barema’s is jouw loon marktconform, transparant en altijd gebaseerd op jouw anciënniteit. Ook tijdens je tewerkstelling blijft jouw loon meegroeien op basis van je opgebouwde ervaring. Daarnaast word je loon aangelengd met een aantrekkelijk pakket aan extralegale voordelen. Je krijgt er een bedrijfswagen, forfaitaire vergoedingen, maaltijdcheques, groepsverzekering, mogelijkheid tot hospitalisatieverzekering en een bijhorend voordelenplatform.
Stel, je laat de bedrijfswagen liever een dagje of twee per week staan om van thuis uit te werken, dan is dit ook perfect mogelijk.

.NET dat beetje meer?
Ben je op zoek naar net dat beetje meer, maar wel geïnteresseerd om te werken bij deze mensgerichte werkgever? Solliciteer dan hier op de Senior .NET Developer vacature bij dezelfde organisatie.

Solliciteren?
Interesse? Neem contact op met Iben Vandecaveye via het nummer 09 269 25 40, of solliciteer via deze site. #1094165
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Technology & ICT
Locatie
Gent
Divisie
Software Development
Salaris
IFIC Barema's
Ref:
1094165

Neem contact op

Contacteer Iben Vandecaveye, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 0479102528