ACCOUNT MANAGER 6 MONTHS CONTRACT

IT | 6 months Contract | Sales | B2B | Interim | 1091475
  • 6 maanden interimfunctie
  • Verzekeringssoftware
  • Eerste ervaring in B2B sales verplicht
  • Uitstekend Nederlands en Engels. Goed Frans.

Hays Sales is momenteel op zoek naar een Accountmanager B2B. Onze opdrachtgever is een belangrijke partner van verzekeringsmaatschappijen. Zij leveren IT-software op maat voor deze specifieke sector.


Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een klantenportefeuille in jouw regio. Uw klanten zijn voornamelijk verzekeringsmaatschappijen en makelaars. Je bezoekt twee of drie klanten per dag. Tijdens het bezoek presenteer je de software die jouw bedrijf aanbiedt en overtuig je de prospects om die software te gebruiken om hun organisatie te versterken. Je bent actief in lange en complexe verkoopcycli, je verbreedt je netwerk en je marktkennis. Daarnaast ontwikkel je je kennis op het gebied van verzekeringen. Je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken en de rest van de tijd ben je onderweg of je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen van de divisie.

De ideale kandidaat heeft een eerste commerciële ervaring met lange en complexe verkoopcycli. Als deze ervaring in de dienstensector ligt, is dat een pluspunt. Je bent een echte netwerker met goede onderhandelingscapaciteiten en overtuigingskracht. Je wordt gemotiveerd door de uitdaging om nieuwe klanten te krijgen. Je werkt met een langetermijnaanpak en bent in staat om complexe commerciële cycli aan te kunnen; je hebt affiniteit met de medische sector. Perfect in staat om uw spraak aan te passen aan c-level executive. Je spreekt perfect Nederlands en Engels. Je hebt een goede beheersing van het Frans.

Onze opdrachtgever biedt de mogelijkheid om voor 6 maanden aan de slag te gaan bij een internationaal bedrijf met een mensgerichte cultuur. Dit met een aantrekkelijk salarispakket inclusief een vast salaris aangevuld met een jaarlijkse bonus en extra wettelijke voordelen.

Interesse in deze kans? Aarzel niet om Andréa Mubiayi Hays Sales Bruxelles te contacteren via andrea.mubiayi@hays.com #1091475
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Resumen

Tipo de empleo
Temporal
Industria
Verzekering
Ubicación
Brussels Capital Region
Sector
Regional Sales
Salario
Attractive salary package !
Ref.:
1091475

Hablar con un consultor

Hablar con Andréa Mubiayi, El consultor especializado que lleva esta posición, ubicado en Brussels
Hays Brussels, Avenue Louise 326

Teléfono: 02 541 16 53