ACCOUNT MANAGER PREMIUM BEDDING

Brussel + Vlaams-Brabant | Account Manager | Premium Bedding | Retail | 1089437
Jouw nieuwe functie
Als Account Manager Premium Bedding ben je verantwoordelijk voor het beheren van een bestaand klantenportfolio in regio Brussel en Vlaams-Brabant. Jouw klanten zijn retailers die actief zijn in sectoren zoals beddengoed of interieurinrichting, denk maar aan slaapspeciaalzaken en grotere meubelketens. Jouw regio bestaat voornamelijk uit key accounts die een groot deel van de bedrijfsomzet (+/- 5 miljoen) genereren. Jouw uitdaging ligt in het verhogen van het marktaandeel door mee te denken met de bestaande retail klanten vanuit de merkenstrategie. Je zorgt voor een goed beheer van het productassortiment en de uitstalling in de winkel, onderhandelt over prijzen en denkt mee over promotionele acties. Je zit aan tafel met zaakvoerders en kan meepraten over de budgetten, negotiaties over retours en betalingstermijnen, accountplannen. Je duikt in data en geeft van hieruit diepgaand advies naar de klant. Anderzijds coach je de verkopers en informeert hen over de innovaties van je producten. Je bent graag op de baan en wil weet als geen ander op een persoonlijke manier een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je hebt de vrijheid om jouw agenda in te plannen, eens ingewerkt neem je één keer per maand deel aan de salesmeeting met je collega's in het hoofdkantoor te Oost-Vlaanderen. Als Account Manager Premium Bedding rapporteer je aan de Sales Manager.

Jouw profiel
De ideale kandidaat voor deze functie als Account Manager Premium Bedding heeft een bachelor denkniveau en minstens 5 jaar ervaring in (key)account management in een B2B-omgeving. Ervaring in de interieursector is een troef, maar geen vereiste. Je hebt een uitstekende kennis Nederlands/Frans. We zijn vooral op zoek naar een initiatiefnemer die in staat is om uitstekende relaties op te bouwen, iemand met een ondernemersmentaliteit en drive. Ten slotte kan je ook goed overweg met de Ms Officeprogramma’s.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze rol als Account Manager Premium Bedding te Brussel krijg je een aantrekkelijk brutosalaris. Daarnaast ontvang je een pakket aan zeer aantrekkelijke extralegale voordelen: brutojaarbonus, mooie firmawagen en tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering én ambulant plan voor alle gezinsleden, ecocheques en maar liefst 36 verlofdagen! Je komt terecht in een salesteam van 7 personen waarbij open communicatie, zelfstandigheid en vertrouwen centraal staan.

Over de organisatie
Onze klant is een Europese producent van hoogwaardige matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens op de markt onder lokale en internationale topmerken. Ze produceren eveneens slaapcomfortproducten voor private labelcollecties. Hun B2B-klanten zijn voornamelijk slaapspeciaalzaken en grotere meubelketens.

Ervaring in accountmanagement van retail key accounts? Solliciteer dan snel online voor deze job als Account Manager Premium Bedding regio Brussel en Vlaams-Brabant! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Delilah Aouf Van Overmeire via 09/266 11 94. #1089437
Fai clic qui per accedere alla Privacy Policy di Hays, che fornisce informazioni dettagliate su come utilizziamo e proteggiamo le tue informazioni personali e sui tuoi diritti a riguardo.

Riepilogo

Tipologia di lavoro
Tempo indeterminato
Settore
Retail & FMCG
Sede di lavoro
BRUSSEL + VLAAMS-BRABANT
Divisione
Regional Sales
Retribuzione
Aantrekkelijk salaris + extralegale voordelen
Rif:
1089437

Consulente di riferimento

Il Consulente Delilah Van Overmeire, è il nostro esperto che gestisce questa opportunità di lavoro, con sede a Gent
Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Telefono: 09 266 11 94