ADMINISTRATIEF ASSISTENT

Brussel | Sociale Sector | Administratief Assistent | 1jaar Ervaring | Interim | NL/FR | 1091754
Jouw nieuwe functie

Voor een gekende speler in de sociale sector, zijn we dringend op zoek naar een administratief assistent(e). Je komt terecht in een team van 8 personen, samen met hen zal je het boegbeeld van de organisatie zijn. Enerzijds sta je in voor het opvolgen van vragen en problemen van klanten via telefoon en mail. Daarnaast verricht je ook verschillende administratieve taken en zorg je dat hun database steeds up-to-date is.

Jouw profiel

Je beschikt over een uitstekend niveau van het Nederlands alsook het Frans, zo kan je de klanten in beide talen verder helpen! Idealiter beschik je over een eerste ervaring, maar dit is niet noodzakelijk. Je gaat zeer klantgericht te werk en helpt anderen graag verder. Ten slotte ben je georganiseerd en voer je steeds jouw taken uit met de nodige nauwkeurigheid.

De arbeidsvoorwaarden

Je start op interimbasis voor een missie van minstens 3 maanden. Voor deze opportuniteit ontvang je een mooi salarispakket met verschillende extralegale voordelen.

Over de organisatie

Deze organisatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer! Je maakt deel uit van een leuk team met tal van mogelijkheden. Work-life balance staat hier centraal, met een flexibel uurrooster.

Solliciteer direct op deze vacature

Is deze uitdaging als Administratief Assistant jouw nieuwe uitdaging?! Solliciteer dan nu! Of stuur je cv naar claudia.gallo@hays.com #1091754
Klik hier om het privacybeleid van Hays te lezen, welke gedetailleerde informatie bevat over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en uw rechten in verband hiermee.

Overzicht

Contractvorm
Tijdelijk
Branche
Other
Locatie
Brussels
Vakgebied
Customer Service and Call Centre
Salaris
mooi salarispakket met verschillende extralegale voordelen.
Referentie:
1091754

Spreek met een consultant

Spreek met Claudia Gallo, de recruiting expert die deze vacature in behandeling heeft, werkzaam in kantoor Bruxelles
Hays Bruxelles, Avenue Louise 326

Telefoonnummer: 02 588 70 80