ADMINISTRATIEF BEDIENDE EN PLANNING

Schaarbeek | Administratief en planningsmedewerker | Sector Learning & Development | NL-FR | 1093553
Jouw nieuwe functie
Als administratief en planningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van opleidingen voor België. Je staat in contact met de verschillende interne afdelingen en partners. Je zorgt voor het reserveren van de zalen, het contacteren van de trainers en de deelnemers, het beheren van de inschrijvingen, het versturen van praktische informatie naar de deelnemers,... Je zorgt ervoor dat de opleidingszalen beschikken over alle nodige apparatuur voor de trainers.

Jouw profiel
Voor deze afwisselende functie is Hays Brussel op zoek naar kandidaten met een eerste administratieve ervaring (een eerste ervaring in planning/planningsbeheer/dispatching is een plus). Je bent een georganiseerd persoon en je werkt gestructureerd en je hebt een goede kennis van Excel. Een zeer goede beheersing van het Nederlands en een kennis van het Frans is essentieel voor deze functie.

Jouw vergoeding
Voor deze klantgerichte functie biedt onze klant je een voltijdse tewerkstelling in een warme, familiale omgeving. Onze klant biedt een zeer aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering (voor jou en je hele gezin), groepsverzekering, ongeveer € 100 netto kosten, 100% terugbetaling van transportkosten. Je werkt van maandag tot vrijdag (40u/week) met zeer flexibele uren. Je kunt starten om 07.00 uur en stoppen om 16.00 uur. Je geniet in totaal van 32 vakantiedagen per jaar en vanaf je tweede jaar anciënniteit geniet je van een extra vakantiedag per jaar. Ook heb je de mogelijkheid om maximaal 3 dagen per week thuis te werken.

Jouw nieuwe bedrijf
Onze klant is een grote naam in Learning & Development en is gevestigd in Schaarbeek. Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Je komt terecht in een bedrijf dat veel belang hecht aan work-life balance en welzijn op het werk. Je maakt deel uit van een leuk team van 6 personen.

Volgende stap
Interesse in deze baan als administratief en planningsmedewerker? Solliciteer nu online of stuur je cv naar anais.notel@hays.com!

Voldoet deze jobaanbieding niet helemaal aan je verwachtingen? Aarzel niet om Anaïs Notel te contacteren via e-mail of op 02 541 16 52
#1093553
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Onderwijs & Training
Location
Schaarbeek
Specialism
Office Administration
Pay
Volledig pakket van extralegalevoordelen (telewerk, verzekeringen,,..)
Ref:
1093553

Talk to a consultant

Talk to Anais Notel, the specialist consultant managing this position, located in Bruxelles
Hays Bruxelles, Avenue Louise 326

Telephone: 02 541 16 52