ADMINISTRATIEF MEDEWERKER - DEELTIJDS

Zaventem |Admin | Aantrekkelijk salaris | Deeltijds 20u | Familiale sfeer | 1093053
Je nieuwe functie
Voor een internationale klant in Zaventem is Hays op zoek naar een deeltijdse Administratief medewerker. Het bedrijf is gespecialiseerd in parkeergarages. Ze zijn actief in verschillende landen met een hoofdkantoor in Maastricht.

In het algemeen zal je takenpakket vooral administratief ondersteunend zijn. De opvolging van vastgoedpanden, verzekeringen en alles qua elektriciteit behoort tot jouw takenpakket. Hier is het dan ook belangrijk om alles qua documentatie grondig te bewaken. Als Administratief medewerker volg je het energieverbruik, facturen en schadegevallen op. Bij een defect of andere technische problemen sta jij klaar om op deze op te vangen. Ten slotte zal je vastgoed- en aannemingscontracten beheren. Daarnaast maak je ook purchase orders op en zal je instaan voor de Nederlandse en Franse briefwisseling. Verder sta je in voor de opmaak van orders en het vergelijken van prijsaanvragen.

Jouw profiel
Voor deze job als Administratief medewerker is Hays op zoek naar een administratieve duizendpoot. Een eerste werkervaring is een pluspunt, maar mits de juiste instelling kom je ook in aanmerking. Je communiceert perfect in het Nederlands en daarnaast heb je ook een goede kennis van het Frans. Een basis Engels is een pluspunt! Het office pakket is niet vreemd voor jou! Verder heb je administratieve en organisatorische skills. Tot slot kan je goed zelfstandig werken maar ben je tevens een teamplayer.

De arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf biedt een zeer aantrekkelijk salaris met daarboven extralegale voordelen
zoals:
• Vast contract na een succesvolle interimperiode
• 3000 bruto op fulltime basis
• Maaltijdcheques 8 euro
• Hospitalisatie- en groepsverzekering

Je werkt in een 20-25-urenweek met flexibele uren die je zelf kan indelen. Een werkdag houdt 8 uur in waarbij je kan starten om 7u of 9u. Verder kan je 1 dag van thuis uit werken.

Over de organisatie

Je komt terecht in een stabiel team waar er aandacht is voor teambuildings. De werknemers zijn zodanig tevreden dat er amper sprake is van verloop. Rondom het bedrijf heb je recht op gratis parkeren. Feestjes, samen eten en gratis fruit is een deel van het bedrijf. Tot slot wordt er een snelle opstart voorzien.

De volgende stap
Heb je interesse in deze gevarieerde en leerrijke job met veel klantencontacten? Solliciteer dan zeker via deze onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Support kan je contact opnemen met Justine De Zutter van Hays Diegem via 02.541.16.54
#1093053
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Zaventem
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
3000 bruto, MC8
Ref:
1093053

Talk to a consultant

Talk to Justine De Zutter, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 025411654