ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Regio Gent | Administratieve functie | Nederlands - Engels- Frans | Bouw | Bedrijfswagen | 1093324
Jouw nieuwe functie
Als Administratief medewerker te Gent ben je verantwoordelijk met voor het opstellen van verschillende dossiers, hiervoor maak jij de templates op. Je verzamelt informatie bij verschillende interne stakeholders, verzamelt de nodige administratieve documenten, houdt rekening met deadlines en je neemt de lead in samenwerking met externe partners. Je plant meetings in en volgt de communicatie met externe partners op. Daarnaast neem je zelf initiatief om de nodige informatie te verzamelen, je volgt alle lopende zaken van dichtbij nauwgezet op en je staat in voor de revisie. Als administratief medewerker rapporteer je aan de tender manager.

Jouw profiel
Als administratief medewerker te Gent bezit je een bachelordiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je kan een eerste ervaring voorleggen in een administratieve back-office functie en kan je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels en Frans, Duits is een pluspunt. Je kan vlot werken met het Officepakket. Je bent een teamplayer, flexibel en stressbestendig. Daarnaast werk je zeer nauwkeurig en ben je assertief ingesteld.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou als administratief medewerker in Gent een plaats in een internationale omgeving waar zaken zoals verbetering, klantgerichtheid en snelheid centraal staan. Je komt in een team terecht waarbij het niet aanvoelt gewoon een nummer te zijn. Hiertegenover staat een even uitdagend verloningspakket met de mogelijkheid om deel te nemen aan een cafétariaplan met bedrijfswagen en daarnaast nog voordelen zoals ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering,.. Daarnaast hebben ze een thuiswerkpolicy van 1 thuiswerkdag per week. De werkuren zijn van 8u30 tot 17u30.

Over de organisatie
Onze klant is een internationale speler in de bouwsector en ze zijn gevestigd in Gent. Ze zijn in een partner in complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken over de hele wereld.

Solliciteer nu online voor deze functie als administratief medewerker te Gent!
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Voor meer info, contacteer Elke Van Keymeulen op 09/210.52.77. of via LinkedIn.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1093324
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Construction
Localisation
Gent
Spécialité
Office Administration
Salaire
competitieve verloning + ecocheques + verzekeringen+ cafetariaplan met wagen
Réf.:
1093324

Contactez-nous

Parlez à Elke Van Keymeulen, en charge de cette offre, située à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092105277