ADMINISTRATIEF MILIEUCOÖRDINATOR

Kallo (haven van Antwerpen) | Milieu | Preventie en milieu ondersteuning | Mooi loon | 36 verlofdagen |1088335
Jouw nieuwe functie

Als Administratief Milieucoördinator ondersteun je op het vlak van milieu en preventie. Je wordt aangestuurd door de preventieadviseur. Verder volg je ook de verschillende milieudossiers op administratief vlak op: controle van nieuwe klanten, contact met douane rond transportdocumenten, de verschillende certificaten, controle van vergunningen… Bovendien fungeer je als eerste aanspreekpunt voor overheidsinstanties, klanten en interne contacten wat betreft de milieudossiers. Je ondersteunt de preventieadviseur in projecten. Afhankelijk van jouw eigen interesses en sterktes kan je ook extra taken of projecten opnemen.

Jouw profiel
Om deze functie als Administratief Milieucoördinator goed uit te voeren heb je bij minstens een bachelordiploma met sterke interesse voor milieu. Je kan gestructureerd, planmatig en nauwkeurig te werk gaan in deze allround functie. Bovendien ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelf initiatief nemen wanneer nodig. Een kennis Nederlands is een must. Jouw Engels en Frans mogen basis zijn.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie als administratief milieucoördinator kan je rekenen op een competitieve verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ecocheques. Je werkt momenteel nog in een 38-urenweek, maar naar het einde van het jaar toe schakelen ze over naar een 40-urenweek. Hierdoor zal je vanaf dan ook 36 verlofdagen hebben. De daguren zijn flexibel in te delen. Ten slotte kan er een abonnement voor de Liefkenshoektunnel worden voorzien.

Over de organisatie

Als administratief milieucoördinator kom je terecht bij een bedrijf die onderdeel uitmaakt van een internationale groep. Op de site zelf hebben ze wel eerder een familiaal gevoel met horizontale communicatielijnen. Ze zijn actief in de milieusector en produceren zowel meststoffen als groene energie.

Solliciteer direct op deze vacature

Wil je graag meer weten over deze vacature als administratief milieucoördinator? Solliciteer dan snel online met je cv of LinkedIn profiel via de Hays website.
Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker contact op met Lena Van Liedekerke Gent via +32 (0)9 210 52 70. #1088335
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Energie, nutsvoorzieningen & mijnen
Location
Kallo (Beveren-Waas)
Specialism
Life Sciences
Pay
Mooie verloning, extra voordelen en 36 verlofdagen
Ref:
1088335

Talk to a consultant

Talk to Lena Van Liedekerke, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092679986

  • 2X PRACTICE ASSISTANT

    Brussels | Legal Sector | Legal Assistant | Bachelor | FR/DUTCH/ENGLISH | 1089902
    Brusselspermanent contract with a very competitive salary based on your experience!