ADVISEUR BANK

Regio Wilrijk/ Adviseur/ Ervaring/ Vrijheid in je job/ Klantgericht | 1091438
Jouw nieuwe functie
Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft als Beleggingsadviseur of Verzekeringsadviseur. Je zal een bestaande portefeuille verder bewerken, al ligt de nadruk vooral op het contact met de huidige klanten en deze zo goed mogelijk verder helpen. Je plant persoonlijke gesprekken in op kantoor en zorgt er voor dat je de klant op zo veel mogelijk vlakken kan verder helpen.

Jouw profiel
Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die een Bachelor of Master op zak heeft en reeds enkele jaren ervaring heeft als adviseur in een bankkantoor. Je bent vlot in de omgang, een echte teamplayer en klantgericht ingesteld.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een boeiende job, met mogelijkheden tot extra opleiding waardoor je je verder kan ontplooien. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met extra voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering,… Je werkt in een 36-urenweek. Uiteraard krijg je vrijheid in je job.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een zelfstandig bankkantoor in regio Wilrijk. In dit kantoor werken 6 medewerkers en mag zich één van de best draaiende kantoren uit regio Antwerpen noemen. In dit kantoor is vooral de beleving voor de klant belangrijk en zal je klantgericht werken met een commerciële toets. Je komt terecht in een modern en open kantoor, waar een heel fijne sfeer heerst tussen de werknemers.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Wilrijk? Kom je graag terecht in een job waar de beleving naar de klant belangrijk is? Contacteer me dan meteen! #1091438
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Souhrn

Typ úvazku
Hlavní PP
Odvětví
Bank & Financiële diensten
Lokalita
Wilrijk
Obor
Banking
Mzda
Aantrekkelijk loon aangevuld met veel voordelen en vrijheid in je job
Ref:
1091438
Uzávěrka
3 Jan 2023

Spojit se s konzultantem

Kontaktní osoba: Kim De Bruyne, odborný konzultant spravující tuto pozici, Pobočka: Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telefon: 0470191058