ADVISEUR WOONKREDIETEN

Regio Berlaar/ Adviseur Woonkredieten/ Commercieel en proactief/ Mooi salarispakket | 1092069
Jouw nieuwe functie
In deze job als Specialist Woonkredieten ben je het aanspreekpunt voor alle woonkredietbehoeftes van de klanten. Tijdens de gesprekken geef je de klant persoonlijk advies op maat bij hun financiële projecten en bied je de juiste kredietoplossing aan. Je zal ook gedeeltelijk instaan voor de leningen op afbetaling. Nadien zorg je voor een kwalitatieve administratieve verwerking van elk dossier. Je speelt ook steeds in op cross-sellopportuniteiten.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze vacature, heb je reeds ervaring als Adviseur Woonkredieten hen je minstens 1 jaar ervaring binnen woonkredieten en ben je iemand die proactief kan werken. Je kan kort op de bal spelen en bent commercieel ingesteld. Tevens ben je klantgericht ingesteld en flexibel in de omgang.

De arbeidsvoorwaarden
Je mag rekenen op een marktconform loon aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en diverse waardebonnen. Een wagen is bespreekbaar. Je werkt in een 37,5 urenweek.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een zelfstandig bankkantoor in regio Berlaar dat reeds meer dan 20 jaar actief is. In dit kantoor verwelkomen 8 enthousiaste collega’s je met open armen. In dit kantoor heerst een enorm positieve sfeer en het team doet dan ook regelmatige leuke activiteiten samen na de werkuren. Je krijgt in dit kantoor de kans om te blijven leren en te groeien in je rol.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je ervaring als Adviseur Woonkredieten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Berlaar? Kom je graag terecht in een dynamisch team? Contacteer me dan meteen! #1092069
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Bank & Financiële diensten
Location
Berlaar
Specialism
Banking
Pay
Aantrekkelijk loon met veel voordelen!
Ref:
1092069
Closing date
6 Dec 2022

Talk to a consultant

Talk to Kim De Bruyne, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 0470191058

SIMILAR JOBS

  • ADVISEUR WOONKREDIETEN

    Regio Ranst | Adviseur woonkredieten | Teamplayer | Klantgericht | 1088944
    GrobbendonkAantrekkelijk loon met veel voordelen!
  • SENIOR TECHNOLOGY ANALYST

    Senior Technology Analyst - Financial Sector | 1092814
    ZaventemVery attractive salary package