ASSISTANT PRODUCT MANAGER FMCG

Groot Gent | Tijdelijke functie | Assistant Product Manager FMCG | Sterke speler en merken | 1092391
Jouw nieuwe functie
Als Assistant Product Manager FMCG in Groot Gent (Lievegem) kom jij terecht in het marketingteam van een internationale speler in de voedingssector met een portfolio aan sterke én bekende merken. In grote lijnen bestaan jouw verantwoordelijkheden uit de ondersteuning van Product Managers bij hun dagelijkse taken. Denk maar aan ondersteuning bij productverpakkingen en -etiketteringen, het organiseren van evenementen, A-Z opzetten van product tastings en up-to-date houden van databases. In jouw rol als Assistant Product Manager FMCG ben jij dus een belangrijke spilfiguur bij de operationele taken van Product Managers waardoor ze je blindelings verantwoordelijkheden zullen toevertrouwen. Als Assistant Product Manager geniet jij van een tijdelijke job op maat vanuit het hoofdkantoor in Groot Gent (Lievegem).

Jouw profiel
De ideale kandidaat voor deze functie als Assistant Product Manager FMCG in Groot Gent beschikt over een hoger diploma en heeft een interesse in product management en marketing. Deze uitdaging is voor jou ideaal wegens het tijdelijke karakter (6 maanden). Je beschikt over een rijbewijs en hebt een eigen voertuig (wagen/brommer) te beschikking om je dagelijks te verplaatsen naar het hoofdkantoor. Als persoon ben jij hands-on en leergiering. Je kan zelfstandig aan de slag en hebt geen schrik om feedback te zoeken en vragen te stellen.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie van Assistant Product Manager FMCG in Groot Gent wordt een aantrekkelijk salaris voorzien met maaltijdcheques. Het is een tijdelijke functie van 6 maanden. Je komt terecht in een bruisend marketing team waar veel kennis heerst. Als Assistant Product Manager FMCG wordt je bij start een gestructureerde onboarding voorgeschoteld en worden doorheen je traject ook interne opleidingen voorzien. Van een ideale springplank gesproken!

Over de organisatie
Onze klant is een Belgische voedingsgroep die dagelijks lekkere kwaliteitsproducten brengt op de eettafel van 1000’en families. De focus bestaat uit productie en verkoop van fijne vleeswaren en bereide maaltijden. Het bedrijf is een marktleider op Europees niveau, heeft een sterk productportfolio met bekende merken, en is beursgenoteerd.

Interesse in deze functie als Assistant Product Manager FMCG in te Lievegem? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Virginie De Smecht via 09/266 11 96. #1092391
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Retail & FMCG
Location
GROOT GENT, WAARSCHOOT
Specialism
PR and Events
Pay
Mooi salaris met maaltijdcheques
Ref:
1092391

Talk to a consultant

Talk to Virginie De Smecht, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092661196

SIMILAR JOBS

 • Chef d'équipe production H/F

  Donnez un nouveau souffle à votre carrière professionnel !
  NordSelon profil
 • Chef d'équipe production H/F

  Relevez le challenge !
  Selon profil30 000 € - 35 000 €
 • Product manager H/F

  Mettez vos compétences au service de notre client.
  LilleSelon profil