ASSISTANT STORE MANAGER SPORTSFASHION

Wijnegem Shopping | Assistant Store Manager | Fashion-Sportswear | International A-Brand| Marktleider |1092526
Jouw nieuwe functie
Als Assistant Store Manager Wijnegem Shopping ben je de rechterhand van de Store Manager. Je ondersteunt deze bij het coachen van een groeiend team dat bestaat uit ongeveer 40 personen en het behalen van de vooropgestelde KPI’s (conversie, UPT, payroll, etc.). Bij afwezigheid ben jij diegene die verantwoordelijk is voor het nastreven van de KPI’s, de personeelsplanning, etc. Je bent zichtbaar aanwezig in de winkel van 800 m2 en brengt het team en de klanten op de hoogte van de nieuwe producten, promoties, etc. Als Assistant Store Manager Wijnegem Shopping ben je zowel voor klanten als voor het team het aanspreekpunt in de winkel. Je coacht het team om een klantgeoriënteerde aanpak te hanteren waarbij kwaliteit- en omzetverhogend werken centraal staat. Ook merchandising, voorraadbeheer en verliesbeheer behoren tot je takenpakket. Je floreert in een internationale omgeving en bent leergierig. Als Assistant Store Manager Wijnegem Shopping rapporteer je rechtstreeks aan de Store Manager.

Jouw profiel
De ideale kandidaat als Assistant Store Manager Wijnegem Shopping beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma en minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie. Je bent bekend met de werking en procedures van een winkel, bent klantgericht en commercieel ingesteld en weet deze aanpak over te brengen op jouw team. Je kan vlot overweg met kassasystemen en hebt naast het Nederlands een goede kennis Engels gezien de internationale werkomgeving. Je hebt affiniteit met sportswear, bent flexibel en bereid om op zaterdag te werken.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en verantwoordelijkheid binnen een internationale, snelgroeiende groep. Het salarispakket bestaat uit een competitief salaris, waaronder een uitgebreid bonussysteem en personeelskorting.

Over de organisatie
Onze klant is een internationaal gekende producent van sportuitrusting. Het is een innovatief bedrijf met een echte doeners-mentaliteit dat sterk inzet op duurzaamheid en gezondheid. Vanuit hun passie voor sport en hun instinct voor innovatie streeft onze klant naar het verbeteren van menselijk potentieel. Waar je ook vandaan komt, de liefde voor sport verenigt iedereen bij onze klant. Het toonaangevend bedrijf in sportswear breidt uit in België en biedt veel kansen voor mensen die hun carrière willen ontwikkelen binnen retail. In het kader van hun groei, zoeken we ook een (Assistant) Store Manager Antwerpen Meir.

Interesse in deze job als Assistant Store Manager Wijnegem Shopping? Solliciteer snel online.

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Retail? Wens je graag bijkomende informatie? Neem dan zeker contact op met Julie Van hoe van Hays Retail via +32 (0)9 266 11 97.
#1092526
Kliknij tutaj aby uzyskać dostęp do Polityki prywatności HAYS, która zawiera szczegółowe informacje na temat tego, w jaki sposób wykorzystujemy i chronimy twoje dane osobowe oraz Twoje prawa z tym związane.

podsumowanie

Rodzaj pracy
Stała
Branża/Sektor
Retail & FMCG
Lokalizacja
ANTWERPEN
Obszar specjalizacji
Fashion
Płaca
Aantrekkelijk salaris + extralegale voordelen
Nr ref.:
1092526

Skontaktuj się z konsultantem

Skontaktuj się Julie Van Hoe, Konsultant odpowiedzialny za tę rekrutację, znajduje się Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefon: 092661197