AUTOMATION ENGINEER AUTOMOTIVE

PLC automation engineer | master automation of gelijkaardig | buitenlandse verplaatsing van max 30% | 1085864
Jouw nieuwe functie
In deze job als automation engineer sta je in voor het uitwerken en uitvoeren van de PLC programmaties van machines. Je houdt daarbij rekening met de lastenboeken van klanten en de algemeen geldende normen. Nadat de programmatie goedgekeurd is, sta je in voor het uitvoeren van de testen in het atelier. Zodra je bij de klant bent, zorg je voor de opstart van de machine en de opleiding van het personeel. Hiervoor zal je tot 1/3e van je tijd in het buitenland vertoeven, dit maximum 2 weken aan 1 stuk. Daarnaast sta je ook in voor het oplossen van programmatorische problemen, zowel van op afstand als ter plaatse bij de klant. In het kader van verdere optimalisatie werk je nauw samen met de andere collega’s van bijvoorbeeld de mechanische of IT-afdeling.

Wat verwachten we van jou?
HAYS Engineering zoekt voor deze vacature een master met goede kennis van automatisering. Ervaring is een troef, maar dit kan evengoed via een stage of eindwerk. Je bent een echte problem solver en zorgt voor een uitstekende service voor je klanten. Je hebt minstens kennis van het Nederlands en Engels. Verder ben je gebeten door automotive en volg je de trends en ontwikkelingen in de markt op de voet.

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze internationale onderneming biedt een gevarieerde, sociale job waarbij een aantrekkelijk loonpakket hoort (met buitenlandse vergoeding). Je komt terecht in een technisch uitdagende omgeving.

Over de organisatie
De firma maakt deel uit van een groep waarbinnen zij gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling en installatie van machines voor de automotive. Je komt terecht in een sterk groeiend, high tech bedrijf dat internationaal actief is.

Wil je je carrière als automation engineer verder uitbouwen bij een internationaal bedrijf dat innovatieve projecten heeft? Solliciteer online of neem contact op met Amber Vyncke van Hays Engineering Kortrijk via 056 65 36 14 of 0477 98 86 30.
#1085864
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Manufacturing & Production
Locatie
Brugge
Divisie
Engineering
Salaris
een aantrekkelijk loonpakket
Ref:
1085864

Neem contact op

Contacteer Amber Vyncke, de consultant die deze vacature beheert, in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefoonnummer: 056 65 36 14