AUTOMATION ENGINEER

Automation engineer machinebouwer | Dynamisch en innovatief bedrijf | Regio Brugge | 1092619
Jouw nieuwe functie
In deze veelzijdige job ben je als automation engineer verantwoordelijk voor het uitwerken van de software voor nieuwe machines en verpakkingslijnen. Je start met het uitwerken van het idee met de nodige sensoren/actuatoren. Je zet de gekozen componenten, in samenwerking met de elektrisch ontwerper, in het schema. Je test de machine in de werkplaats, debugt de geschreven software en zet de machine op punt. Soms mag je dit ook doen bij de klant ter plaatse.

Wat verwachten we van jou?
Hays Engineering zoekt voor deze job een bachelor of master in de automatisering, een eerste ervaring is geen must. Je beschikt over kennis van pneumatica en elektriciteit. Je houdt van afwisseling van het theoretische bureauwerk en de praktische hands-on ervaring met het product. Verder heb je een goede kennis van PLC programmatie en kan je zelfstandig en punctueel werken.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een dynamisch en innovatief bedrijf dat glijuren aanbiedt en die op vrijdag vroeger stopt. Ze bieden ook een mooi salaris pakket in overeenkomst met je professionele ervaring aangevuld met extra legale voordelen.

Over de organisatie
Je komt terecht in een internationaal bedrijf dat sterk groeit door wereldwijde expansie, maar het familiaal karakter behoudt.

Solliciteer op deze vacature
Op zoek naar een automation engineering job bij een internationaal gekende firma? Reageer online of neem telefonisch contact op met Amber Vyncke van HAYS Engineering via 056 65 36 14 of 0477 98 86 30.
#1092619
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Industrie & Productie
Localisation
Brugge
Spécialité
Engineering
Salaire
een mooi salaris pakket in overeenkomst met je professionele ervaring
Réf.:
1092619

Contactez-nous

Parlez à Amber Vyncke, en charge de cette offre, située à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056 65 36 14