BACK-OFFICE MEDEWERKER SUSTAINABLE ENERGY MET OPTIE BEDRIJFSWAGEN

Aartselaar | Customer Support | Nederlands en Frans | Elektrische wagens | Fulltime | 1094100
Voor een sterk groeiende klant in de sector van laadpalen, kijkt Hays Antwerpen uit naar backoffice medewerkers om het team te versterken. Je komt terecht in een hecht team vol ondernemers die samen naar een doel werken. Het gaat om een fulltime tewerkstelling, waarbij je na een succesvolle interimperiode een vast contract én elektrische wagen krijgt.

Jouw taken
Als back-office medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. Via telefoon en mail beantwoord je alle vragen van klanten omtrent hun laadpaal, laadpas, tarieven, online platform, accountgegevens, etc. Verder zorg je ook voor de opmaak van offertes voor nieuwe laadpalen en plaats je ook de bestelling. Hierna sta je in contact met verschillende partijen voor de installatie van de laadpaal bij de klant zelf (B2B of B2C). Ten slotte zorg je ook voor de configuratie van nieuwe laadpassen, het aanmaken van accounts en een stuk facturatie. Je zorgt er dus voor dat de klant de beste service krijgt.

Jouw profiel
Voor deze functie kijkt onze klant uit naar een kandidaat met een bachelordiploma of een commercieel administratieve werkervaring op zak. Daarnaast heb je naast het Nederlands een zeer goede kennis Frans en Engels. Je kan goed werken met de programma’s van Microsoft Office en je hebt feeling met IT. Verder ben je iemand communicatief sterk, gemotiveerd en zelfstandig. Je durft vragen stellen waar nodig en leert snel bij. Ten slotte heb je interesse in de sector van duurzame energie.

Aanbod
Je komt terecht in een dynamisch en divers team, waar veel gelachen wordt en iedereen elkaar steunt. Elke werknemer krijgt de kans om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak! Zo krijg je als customer service medewerker de kans om op termijn door te groeien naar accountmanager. Qua salarispakket krijg je naast het brutoloon nog maaltijdcheques, ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een nettovergoeding en de mogelijkheid tot een elektrische wagen incl. laadpaal na 6 maanden.

Solliciteer nu
Spreekt deze functie als back-office support je aan? Zie jij jezelf werken in een sterke scale-up waar je meerdere kansen krijgt? Solliciteer dan via de link of neem contact op met Asma Chahchah van Hays Antwerpen. #1094100
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Sumário

Cargo
Permanente
Setor
Energie, nutsvoorzieningen & mijnen
Localização
Aartselaar
Área de especialidade
Customer Service and Call Centre
Salário
2300 - 2800 bruto + voordelen
Referência
1094100

Fale com um Consultor

Fale com Asma Chahchah, o consultor especializado responsável por esta vaga,, localizado em Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Telefone: +3232027965