C++ SOFTWARE ENGINEER

Oostende I C++ Software Engineer I Machinebouw I Mooie verloning + firmawagen I 1092780
Hays kijkt uit naar een C++ Software Engineer voor onze klant regio Oostende. Samen met jouw collega’s ga je programmeren in C, C++ en Python.

What you will be doing

Als C++ Software Engineer kom je terecht in een team van 3 mensen. Je rapporteert aan de Software Engineering Manager. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software voor machines. Je zorgt voor de technische analyse en onderbouw van de software gebaseerd op de noden. Hiervoor werk je samen met je collega’s in een jong & gedreven R&D team.

Who you will be working for

Onze klant is een internationale machinebouwer gevestigd regio Oostende. Dit bedrijf is gekenmerkt door innovatieve producten waarbij zowel de ontwikkeling als productie inhouse in België gebeurt.

What are we looking for

• Master Industrieel Ingenieur optie Elektronica- ICT / IT of gelijkwaardig – pas afgestudeerden komen in aanmerking
• Kennis C, C++, Python
• Je bent leergierig en een teamplayer

What will you get in return

In ruil voor deze uitdagende job als C++ Software Engineer kom je terecht in een familiale omgeving waar je kan rekenen op opleiding en begeleiding. Je mag rekenen op een marktconform loonspakket, aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering … Daarnaast is er een thuiswerkpolicy voorzien en heb je recht op 32 dagen verlof.

Please click to apply for this role, we welcome your application!

Bij Hays Technology geven we vorm aan de toekomst van recruitment. De snelle adoptie van cloud, die klantinterfaces aantrekkelijker maakt en een naadloze betrokkenheid bij bedrijven creëert, betekent dat softwareontwikkelaars van cruciaal belang zijn voor het succes van jouw organisatie. Terwijl de concurrentie groeit, staan wij klaar om ontwikkelaars te helpen die echt een impact maken binnen een organisatie. Neem vandaag nog contact met Elise Bardyn via 050 47 20 45. #1092780
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Scientific and R&D
Location
Oostende
Specialism
Software Development
Pay
Mooi verloningspakket met firmawagen
Ref:
1092780

Talk to a consultant

Talk to Elise Bardyn, the specialist consultant managing this position, located in Bruges
Hays Bruges, Dampoortstraat 265 b4

Telephone: 050 47 20 45