CONTRACTJURIST

Nieuwe functie | Productiebedrijf | Sterk groeiend bedrijf | Ref. 1091675
Jouw nieuwe functie
Als contractjurist sta je in voor de ondersteuning van de directie/het management en fungeer je als aanspreekpunt van de firma voor juridische zaken. Je controleert juridische aspecten van verzekeringen, octrooien en andere intellectuele eigendommen, aankoop en verkoop. Je bereidt aankoop- en verkoopcontracten voor en leest deze na. Ook sta je in voor de voorbereiding en opvolging van vergunningsdossiers. Je bent continu op de hoogte van ontwikkelingen binnen het juridisch vakgebied. Je rapporteert aan de CFO.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Om in aanmerking te komen voor deze functie als contractjurist, behaalde je een masterdiploma Rechten. Dit bij voorkeur aangevuld met een 5-tal jaar ervaring als (bedrijfs)jurist. Je spreekt Nederlands en hebt een zeer goede kennis van het Frans. Je gaat nauwkeurig en discreet te werk. Verder ben je communicatief vaardig, proactief en hands-on.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt jou een uitdagende functie binnen een moderne en dynamische werkomgeving. Je komt terecht in een succesvolle, familiale organisatie waar je kansen krijgt om jezelf te bewijzen en je collega’s als één team te ondersteunen.

Over de organisatie
De vacature is voor een productiebedrijf in de regio Kortrijk. Het is een expansief bedrijf met een internationale marktleiderspositie binnen de sector.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als contractjurist in regio Kortrijk? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Veronique Bierman op 0477/25 99 18. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1091675
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Manufacturing & Production
Locatie
Kortrijk
Divisie
Lawyer
Salaris
Overeen te komen
Ref:
1091675

Neem contact op

Contacteer Veronique Bierman, de consultant die deze vacature beheert, in Brugge
Hays Brugge, Dampoortstraat 265 b4

Telefoonnummer: 050472044