CREDIT CONTROLLER

Herentals | Snelle opstart | 6 adv-dagen | Flexibele werkuren | 1091501
Jouw nieuwe functie:
In jouw functie zorg je ervoor dat de gerealiseerde verkoop ook effectief betaald wordt tegen de afgesproken betaalcondities. Jouw takenpakket omvat onder andere het contacteren van klanten in geval van een betalingsachterstand en koppelt hieraan de nodige acties. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over hun facturen of kredietlimieten. Je werkt nauw samen met verschillen afdelingen binnen het bedrijf zoals de boekhouding, de sales afdeling en de logistieke afdeling.

Jouw profiel:
Behaalde je een bachelor Accountancy-Fiscaliteit of heb je een graduaat in een boekhoudkundige richting en wat relevante ervaring, dan kom je zeker in aanmerking. Je bent eveneens communicatief en hands-on ingesteld, je aarzelt niet om collega’s of leveranciers te contacteren. Kennis van een ERP-pakket is een grote troef!

De arbeidsvoorwaarden:
Je kan meteen bij onze klant in dienst treden met een vast contract! Naast veel zekerheid, biedt de klant ook interessante mogelijkheden naar de toekomst toe. In ruil voor jouw inzet wordt een mooi salaris voorzien, aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en een 13de maande. Bovendien werk je in een 39-urenweek, waardoor je naast de 20 wettelijke feestdagen ook 6 adv-dagen opbouwt. Tot slot geniet je ook van de flexibiliteit van glijtijden en is deels thuiswerk mogelijk.

Over jouw nieuwe werkgever:
Onze klant is een groeiende onderneming die enige tijd geleden hun intrek nam in gloednieuwe kantoren te Herentals. Een moderne en bovendien filevrije omgeving. Je belandt in een tof team, maar zal ook door de collega’s op andere afdelingen met open armen ontvangen worden. Collegialiteit en kennisdeling staan hier centraal.

Solliciteer meteen
Lijkt deze functie iets voor jou? Neem dan meteen contact op met Liesbeth Van Roy van Hays Herentals via het nummer 014/ 48 03 38 #1091501
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Retail & FMCG
Locatie
Herentals
Divisie
Credit Control
Salaris
Mooi salarispakket
Ref:
1091501

Neem contact op

Contacteer Liesbeth Van Roy, de consultant die deze vacature beheert, in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telefoonnummer: 014 48 03 38