CUSTOMER CARE

Brussel | Customer Care | Interim met optie vast | Ervaring | SAP | NL/FR | 1092594
Jouw nieuwe functie

Hays Brussel is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Customer Care Representative. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle aspecten van hun product. Je bent verantwoordelijk voor zowel B2B als B2C klanten. Met veel enthousiasme ga je op zoek naar een antwoord en in geval van een probleem zorg je voor de best mogelijke oplossing en informeer je jouw klanten over de prijzen en kenmerken van de producten. Daartoe sta je in nauw contact met je technische collega's. Kortom, als Customer Care medewerker ben je een onmisbare schakel in de optimale klantentevredenheid.

Jouw profiel

Voor deze dynamische functie is Hays Brussel op zoek naar een persoon die idealiter ervaring heeft in een klantgerichte functie. Je hebt affiniteit met de technische sector en je treedt steeds oplossingsgericht op. Je bezit een sterke commerciële flair om de beste oplossing te kunnen bieden aan de klanten volgens hun behoeften en de verkoop te optimaliseren. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en kan je ook uitdrukken in het frans. Je bent klantgericht, dynamisch en stressbestendig en je haalt veel voldoening uit het verder helpen van klanten. Ten slotte kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De arbeidsvoorwaarden

Voor deze uitdagende functie biedt Hays Brussel start je op interimbasis met de optie op een vast contract na 6 maanden. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een zeer aangename sfeer en reële doorgroeimogelijkheden.

Over de organisatie

Onze klant is een internationaal erkend bedrijf gevestigd in Brussel en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt flexibele werkuren aan, waardoor een goede work-life balance bereikt wordt.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben jij de nieuwe Customer Care Representative die wij zoeken? Neem dan contact op met Claudia Gallo van Hays Brussel via claudia.gallo@hays.com. #1092594
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Retail & FMCG
Location
Brussels
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
aantrekkelijk salaris, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering
Ref:
1092594

Talk to a consultant

Talk to Claudia Gallo, the specialist consultant managing this position, located in Bruxelles
Hays Bruxelles, Avenue Louise 326

Telephone: 02 588 70 80