CUSTOMER CARE LIFE OPERATIONS

Regio Brussel / Customer Care Life Operations / bachelor of ervaring / aantrekkelijk salarispakket | 1091918
Jouw nieuwe functie
In deze functie regio Brussel beantwoord je als adviseur op de klantendienst telefonisch vragen van makelaars en klanten. Je staat in voor de opvolging van de taken van A-Z die uit dit telefoongesprek volgen. Je verleent advies aan de makelaars die met Allianz samenwerken over hun producten en staat hen bij over eventuele mogelijkheden. Je komt terecht in het life team, waarop jouw focus ook zal liggen.

Jouw profiel
Voor deze functie is een bachelordiploma (rechtspraktijk of financiën en verzekering) of een master een must. Je beheerst zowel het Nederlands als het Frans. Je omschrijft jezelf als communicatief, klantgericht en proactief. Je werkt steeds georganiseerd en kan de juiste prioriteiten stellen. Je houdt van het klantencontact en de klanten bij te staan in adviesverlening zodat je de makelaars en partners professioneel te woord kan staan.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk salaris aan met tal van extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, ecocheques, cadeaucheques. Je krijgt de mogelijkheid om 4 dagen van thuis uit te werken maar dit is geen verplichting. Verder kom je terecht in een modern kantoor waarbij er steeds ruimte is tot opleiding zodat je kunt doorgroeien.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een ervaren verzekeringsmaatschappij waar een warme en collegiale sfeer heerst en waarbij er steeds wordt ingezet op tal van leuke activiteiten zoals teambuildings maar ook op professioneel niveau. Je komt terecht bij een werkgever die jou zekerheden biedt op lange termijn.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je reeds ervaring of ben je juist afgestudeerd en zoek je een nieuwe uitdaging? Contacteer me dan meteen. #1091918
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Verzekering
Location
Brussels
Specialism
Insurance
Pay
Aantrekkelijk salarispakket met veel thuiswerk
Ref:
1091918
Closing date
15 Dec 2022

Talk to a consultant

Talk to Glynnis Testelmans, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014395671