CUSTOMER CARE MEDEWERKER

Beerse | Customer Care | Aanspreekpunt voor klanten | 4/5de mogelijk | Administratie | 1093771
Leuke functie waarin je klantgericht te werk kan gaan bij een tof team in Beerse met internationale activiteiten!

Jouw functie
Samen met onze klant is Hays Herentals op zoek naar een service gerichte customer care medewerker. Na een praktische training zal je verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van inbound vragen van klanten, dit zowel via mail als telefonisch en het geven van advies op maat. Voor meer technische of specifieke vragen zal je jouw contactpersoon op een enthousiaste manier doorverwijzen naar de juiste afdeling. Verder zoek je naar de correcte oplossing bij problemen en ondersteun je de buitendienst waar nodig, dit door offertes op te maken en mee commercieel te denken met de klant. Kortom, een afwisselende functie waarbij je jouw sociale vaardigheden ten volle kan benutten!

Jouw profiel

Hays Herentals is voor deze uitdagende functie op zoek naar kandidaten met een bachelor denkniveau of minstens een eerste relevante werkervaring binnen een klantendienstfunctie. Omdat je fungeert als eerste aanspreekpunt, hecht onze klant veel belang aan een professionele en klantgerichte communicatie. Aangezien je in contact zal staan met contactpersonen uit heel België, spreek je vloeiend Nederlands, andere talen zijn een pluspunt maar geen vereiste. Je zal deel uitmaken van een groeiend team, dus we zoeken hier vooral iemand die initiatief durft te nemen en de handen uit de mouwen steekt!

De arbeidsvoorwaarden
Je komt bij onze klant terecht in een groeiend team met leuke collega’s die je alle uitleg zullen geven om jouw job snel onder de knie te krijgen. De firma voorziet een aantrekkelijk startloon aangevuld met maaltijdcheques en groeimogelijkheden op langere termijn. Ook bieden ze een goede werk– privé balans, zo is een 4/5de tewerkstelling hier ook mogelijk!

Over jouw nieuwe werkgever
Onze klant is een wereldleider in hun segment en werkt vanuit Beerse. Ter uitbreiding van hun team zoeken wij samen met hen naar een customer care medewerker m/v die op korte termijn kan starten!

Solliciteer meteen

Interesse in deze functie? Reageer dan zo snel mogelijk via de button of door contact op te nemen met Phoenix De Jonghe via phoenix.dejonghe@hays.com #1093771
Clique aqui para aceder à Política de Privacidade da Hays, que fornece informação detalhada sobre a forma como utilizamos e protegemos os seus dados pessoais, bem como quais os seus direitos em relação a estes.

Resumo

Tipo de oportunidade
Permanente
Setor
Chemie
Localização
Beerse
Área de especialidade
Customer Service and Call Centre
Salário
2300-2600 bruto + voordelen
Referência
1093771

Falar com um Consultor

Fale com Phoenix De Jonghe, o consultor especializado responsável por esta oferta de emprego, localizado em Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telefone: 014 48 03 67