CUSTOMER SERVICE - TEMP

Zaventem | Customer Service | Internationaal bedrijf| Tijdelijk |IT Sector | Homeworking | 1093458
Je nieuwe functie
Voor onze klant in Zaventem is Hays op zoek naar een enthousiaste Customer Service Specialist om hun team van 2 personen te ondersteunen.
Als Customer Service Specialist ben je het eerste aanspreekpunt in verband met vragen of problemen. Zo probeer je hen via mail zo goed en zo efficiënt mogelijk verder te helpen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van klantenorders. Deze zal je invoeren in het systeem via SAP. Je zorgt dat de leveringen tijdig gebeuren en staat in voor een nauwkeurige facturatie. Verder sta je in voor het vergelijken van prijsaanvragen. Tot slot bied je administratieve ondersteuning aan de project managers.

Jouw profiel
Voor deze job als Customer Service Specialist is Hays op zoek naar iemand met een eerste werkervaring in een soortgelijke functie. Je communiceert perfect in het Nederlands en daarnaast heb je ook een goede kennis van het Engels. Een basis Frans is een pluspunt. Daarnaast ben je direct inzetbaar en werk je op een gestructureerde manier. Dit is belangrijk voor de invoering van bestellingen in het SAP-systeem.

De arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf biedt je naast een tijdelijk contract van 6 maanden ook een aantrekkelijk salarispakket aan met daarboven op nog extralegale voordelen zoals:
• Maandsalaris tot 4000 euro bruto
Maaltijdcheques 8 euro
12 adv-dagen
• Ecocheques 250 euro
• Internetvergoeding 20 euro
• Flexibiliteit & homeworking

Je werkt in een flexibel urensysteem die je zelf kan indelen. Er is de mogelijkheid om 2 dagen vanuit kantoor te werken en 3 dagen thuis. Tot slot werk je in een 40-urenweek waardoor je recht hebt op 20 wettelijke verlofdagen met daarbovenop nog eens 12 adv-dagen.

Over de organisatie
Het bedrijf gelegen in Zaventem biedt een tijdelijk contract van 6 maanden aan. Je komt terecht in een klein team van 2 personen, waar er veel aandacht is voor elkaar. Er heerst een gezellige, laagdrempelige sfeer in deze kleine organisatie. Naast de gezellige middagpauzes in de cafetaria, worden er ook workshops georganiseerd om zo de band te versterken.

De volgende stap
Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan zeker via deze onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Support kan je contact opnemen met Justine De Zutter van Hays Diegem.
#1093458
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Technology & ICT
Location
Zaventem
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Tot 4000 bruto + extralegale voordelen
Ref:
1093458

Talk to a consultant

Talk to Justine De Zutter, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 025411654