CUSTOMER SERVICE EXPORT

Antwerpen | Chemicals | Export | Isotanks | 1093827
Customer Service Export gezocht voor distributeur van chemicaliën te Antwerpen!

Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, een distributeur van chemicaliën te Antwerpen, is Hays op zoek naar een Customer Service Export. Als Customer Service Export ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de verschepingen buiten Europa van verpakte chemicaliën in containers en isotanks. Je ontvangt orders, maakt de dossiers aan in het systeem, reserveert de nodige producten en registreert de kosten. Vervolgens boek je de vrachten via agenten of rederij, zorg je voor het aanmaken van de bijhorende opdrachten en instructies en geef je opdracht voor het uitstellen van douanedocumenten. Kortom je volgt de dossiers voor verschepingen wereldwijd op zowel administratief als operationeel en zorgt voor de facturatie en volledige exportdocumentatie.

Jouw profiel
Idealiter heb je een eerste ervaring binnen Export. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Een goede kennis van douanewetgeving en vervoer van chemicaliën is gewenst. Daarnaast zoekt onze klant iemand die zelfstandig kan werken, gevoel voor verantwoordelijkheid heeft, leergierig is en sterke communicatieve vaardigheden bezit.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt je een uitdagende functie binnen een sterke speler. Je komt terecht in een leuk team waar een informele sfeer heerst. Je geniet van een marktconform loon aangevuld met maaltijdcheques. Bij vaste aanwerving komt er een bonusregeling, groepsverzekering en fietsplan bij. Na een opleidingsperiode is er ook 1 dag home-office per week mogelijk. Het bedrijf is centraal gelegen en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Over de organisatie
De organisatie is een distributeur van chemicaliën te Antwerpen.

Solliciteer direct op deze vacature
Stuur je cv naar joke.kuppens@hays.com of contacteer Joke Kuppens op 03 202 79 74. #1093827
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Supply Chain & Logistics
Location
Antwerpen
Specialism
Logistics
Pay
Bespreekbaar
Ref:
1093827

Talk to a consultant

Talk to Joke Kuppens, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 74