CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Customer service | 1094342
Onze klant is een gekende speler op de markt van navigatiesystemen voor de maritieme sector. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een customer service medewerker die ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt.

• Customer service + klaarmaken goederen voor verzending
• Informele sfeer
• Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer: Antwerpen Eilandje

Als customer service medewerker sta je in voor de opvolging van de bestellingen van klanten. Je verwerkt ze in het systeem en handelt ze af tot levering. Tijdens drukke periodes schrik je er niet van om de medewerker van het magazijn te ondersteunen bij het inpakken van de leveringen.
Hays is samen met de klant op zoek naar een customer service medewerker die ook graag af en toe fysiek werk levert. Naast Nederlands beschik je over een goede kennis Engels. Je houdt er van je werk achter de PC af te wisselen met manueel werk in het magazijn.

De klant biedt een afwisselende functie en een optie vast contract. Deze werkgever is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer maar voor kandidaten met een wagen is er ook parking voorzien. Na opleiding is er mogelijkheid tot 2 dagen thuiswerk.
Heb je interesse in deze afwisselende functie binnen een leuke werksfeer? Solliciteer dan snel online of contacteer onze consultant voor meer informatie: 03/202.79.89 #1094342
Fai clic qui per accedere alla Privacy Policy di Hays, che fornisce informazioni dettagliate su come utilizziamo e proteggiamo le tue informazioni personali e sui tuoi diritti a riguardo.

Riepilogo

Tipologia di lavoro
Tempo indeterminato
Settore
Andere
Sede di lavoro
Antwerpen
Divisione
Office Administration
Retribuzione
2000-2800
Rif:
1094342

Consulente di riferimento

Il Consulente Hanna Hens, è il nostro esperto che gestisce questa opportunità di lavoro, con sede a Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Telefono: 032027989