CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Heusden-Zolder | Internationale omgeving | fulltime tewerkstelling | 1091661
Voor een grote speler in de regio Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren customer service medewerker.

Jouw nieuwe job
In deze functie ondersteun je de collega’s van de buitendienst en ben je verantwoordelijk voor het beheer van jouw eigen portefeuille. Je fungeert hierbij als centraal aanspreekpunt voor externe partners op internationaal niveau. Jij staat verder in voor de dossieropvolging in het kader van orders, levertermijnen, offertes, transporten, enz. Waar nodig neem jij contact op met de toegewezen instanties en sta je de gesprekspartner met raad en daad bij. Daarnaast volg je prijsaanvragen nauw op en werkt samen met de boekhouding inzake het financiële plaatje van het verkoopproces.

Jouw profiel
Je behaalde een bachelordiploma en hebt minstens een eerste gelijkaardige ervaring opgebouwd. Aangezien jij contacten gaat onderhouden op internationaal niveau beschik je over een goede talenkennis Nederlands en Engels. Kennis van elke andere Europese taal is een groot pluspunt! Je neemt steeds een zeer klantgerichte houding aan, denkt mee en werkt oplossingsgericht. Je bent nauwkeurig en correct in het verwerken van informatie en denkt mee met de werkgever over eventuele procesoptimalisaties.

De arbeidsvoorwaarden
Tegenover dit gevarieerd takenpakket staat een mooi salarispakket met extralegale voordelen. Je werkt uitsluitend in kantooruren en kan deze in samenspraak met het team bepalen.

Jouw nieuwe werkgever
Je komt terecht in een familiale omgeving en maakt deel uit van een internationaal netwerk. Onze klant biedt je de mogelijkheid om stap voor stap in de functie te groeien en je persoonlijk te ontwikkelen. Het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid worden hier ten zeerste aangemoedigd!

Solliciteer meteen
Zie jij jezelf in aanmerking komen voor deze vacature? Stel vandaag nog jouw kandidatuur of contacteer HAYS Herentals voor meer info! #1091661
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Andere
Location
Heusden-Zolder
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Aantrekkelijk salarispakket
Ref:
1091661

Talk to a consultant

Talk to Fiseme Kastrati, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 0470191220