CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER IT

Regio Westerlo | helpdesk | Nederlands, Engels, Frans, Spaans of Italiaans | passie voor IT | 1093255
Voor een marktleider in een gespecialiseerde software zijn wij op zoek naar een taalvaardige customer service medewerker!

Jouw nieuwe job
In deze functie fungeer jij als eerste aanspreekpunt voor internationale klanten, gaande van Europa tot het Midden-Oosten. Jij begeleidt hen doorheen hun vraag over de software en probeert hen de best passende oplossing te bieden. Jij werkt hierbij nauw samen met jouw Amerikaanse collega’s en legt waar nodig contacten met verschillende andere interne afdelingen. In geval van bestellingen, retours, schadegevallen ben jij tevens de go-to-person van de klant! Jij bouwt zo een langetermijnrelatie op en biedt een uitstekende klantenservice met persoonlijke aanpak.

Jouw profiel
Je hebt reeds een eerste ervaring opgebouwd in een customer service functie of bent een schoolverlater met een diploma in bijvoorbeeld: Taal- en letterkunde of Meertalige communicatie, etc. Aangezien de klanten in eigen landstaal benaderd dienen te worden, spreek jij naast het Nederlands, vlot Engels, Frans, Spaans of Italiaans. Hoe meer talen je spreekt, hoe breder je ingezet kan worden. Wat hier zeker niet mag ontbreken is een sterke kennis of affiniteit met IT en de interesse om hier verder in bij te leren. Verder draag je een open communicatie, professionele aanpak en een kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel! Jij bent flexibel ingesteld, denkt mee de klant en probeert steeds een win-win situatie te bekomen voor zowel klant als werkgever.

De arbeidsvoorwaarden
Tegenover dit gevarieerd takenpakket staat een competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen, waaronder enkele premies. Jij werkt in flexibele daguren die onderling in het team bepaald kunnen worden. Na een intensieve opleiding krijg je ook de mogelijkheid om twee dagen per week van thuis uit te werken, wat jouw work-lifebalans zeker ten goede komt!

Jouw nieuwe werkgever
Onze klant is marktleider in hun segment en biedt een innovatief technologisch product aan hun klanten. Zij zijn vooruitstrevend in de sector, maar kennen tegelijk ook veel stabiliteit als werkgever. Je komt terecht in een familiaal en loyaal team dat graag tijd maakt om hun nieuwe collega wegwijs te maken in de job. Jij krijgt de kans en de ruimte om verantwoordelijkheid op te nemen en enorm veel bij te leren op korte termijn!

Solliciteer meteen
Zie jij jezelf in aanmerking komen voor deze vacature? Stel vandaag nog jouw kandidatuur of contacteer HAYS Herentals voor meer info! #1093255
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technology & ICT
Location
Westerlo
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Aantrekkelijk salarispakket
Ref:
1093255

Talk to a consultant

Talk to Fiseme Kastrati, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 0470191220