CUSTOMER SERVICE OFFICER ENGELS/FRANS

Commerciële ondersteuning I Kallo/Berchem I Spaans/Frans I Aantrekkelijk verloningspakket | 1093197
Jouw nieuwe functie
Als customer service officer kom je terecht in een internationale omgeving binnen een sterk groeiend bedrijf. Je zal, samen met jouw collega’s, zorgen voor een uitstekende dienstverlening naar de klanten toe. Je bent een algemeen aanspreekpunt voor klanten uit jouw portefeuille en staat hen te woord bij vragen omtrent prijs/voorraad/levertermijn… Je zorgt voor de volledige orderverwerking in het gebruikte ERP pakket en volgt deze op tot aan levering en facturatie. Doorheen dit proces hou je de klant steeds op de hoogte. Bij klachten ga je probleemoplossend te werk, en bied je de klant de nodige oplossingen aan. Je denkt steeds vooruit om een zo goed mogelijke klantenservice te bieden. Je werkt nauw samen met de collega’s van sales/logistiek/productie en ondersteunt hen bij vragen waar nodig. Ook voor hen ben je een algemeen aanspreekpunt. Daarnaast onderhoud je de communicatie naar de klanten toe, en verwerk je de nodige administratie en data. Ten slotte werk je met targets en KPI’s, die je met “volle goesting” behaalt.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je beschikt over een hoger diploma of je bent gelijkwaardig door enkele jaren ervaring. Pas afgestudeerden met stage ervaring komen ook in aanmerking. Je beschikt over een sterke kennis van het Engels, aangevuld met een goede kennis van het Frans. Je bent computervaardig en beschikt over een vlotte kennis van het MS Officepakket, kennis SAP is een pluspunt. Je bent stressbestendig, gaat nauwkeurig te werk en je bent positief en hands-on ingesteld. Je hanteert een open communicatie en je gaat graag oplossingsgericht te werk.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt jou een uitdagende functie aan binnen een internationale context. Je werkt van maandag tot vrijdag in een 40u stelsel met een glijdend uurrooster. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk verloningspakket bestaande uit oa maaltijdcheques van €8, ecocheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.

Over de organisatie
Onze klant is van oorsprong een Scandinavisch bedrijf. Ecologisch en duurzaamheid zijn key words voor hen. Ze hebben vestigingen in Kallo en Berchem. Voor deze functie als customer service officer zal je werken vanuit het kantoor te Berchem, aangevuld met home office. Ben je woonachtig in regio Waasland? Dan kan je sporadisch vanuit Kallo tewerkgesteld worden.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Customer Service Officer? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Nick De Boom op 09/210.52.72. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1093197
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Chemie
Location
Kallo (Beveren-Waas)
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Aantrekkelijk verloningspakket
Ref:
1093197

Talk to a consultant

Talk to Nick De Boom, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092105272