CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Rekkem | Customer service | Klantgerichte persoonlijkheid | NL/EN | Voltijds | 33 dagen verlof | 1091879
Jouw nieuwe functie
In deze job van customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van binnenkomende orders, het controleren van de door klant verstrekte gegevens en het doorgeven van de transportopdracht. Je communiceert intern over de te verwachten afhaal en leveringsvereisten met de collega’s van transportplanning. Je volgt de transportopdrachten op zowel bij afhaling als na de levering om zo een succesvolle uitvoering te garanderen en de klantentevredenheid hoog te houden. Wanneer opdrachten dreigen verkeer uitgevoerd te worden zoek je naar passende oplossingen. Daarnaast fungeer je als back-up voor de key accounts bij afwezigheden en biedt je ondersteuning bij diverse administratieve taken binnen je afdeling.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
De ideale kandidaat beschikt over een bachelor- of masterdiploma en heeft bij voorkeur een eerste werkervaring in een gelijkaardige job achter de rug, maar sterke schoolverlaters kunnen ook zeker in aanmerking komen. Daarnaast ben je een administratieve duizendpoot met een commerciële feeling die steeds klant- en oplossingsgericht te werk gaat. Je hebt een zeer goede talenkennis Nederlands en Engels, Frans is een mooie plus. Tot slot ben je organisatorisch sterk, werk je accuraat en ben je voldoende stressbestendig.

Wat krijg je hiervoor terug?

Voor deze job op de commerciële binnendienst kom je terecht in een ervaren team in een innovatief bedrijf. Onze klant biedt jou een boeiende functie met autonomie en afwisseling. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangeboden dat wordt aangevuld met extralegale voordelen. Bovenop de 20 verlofdagen heb je recht op 13 adv-dagen die vrij op te nemen zijn.

Over de organisatie
Een sterk groeiend transportbedrijf, internationaal actief. Het bedrijf staat garant voor korte en open communicatielijnen, snelle beslissingen en het nakomen van gemaakte afspraken.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als customer service medewerker in regio Rekkem? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Renée Delarue op +32 (0)56/23.04.63. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw ambities. #1091879
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Supply Chain & Logistics
Location
Rekkem
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen
Ref:
1091879

Talk to a consultant

Talk to Renee Delarue, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230463