KLANTENDIENSTMEDEWERKER

Vilvoorde | Klantendienstmedewerker | automotive | snelle opstart | 1087723
Je nieuwe functie
Als Klantendienstmedewerker sta je in contact met bestuurders en leasingmaatschappijen.
Je beheert actief de database met alle informatie van klanten en werknemers. Wanneer een klant nieuwe werknemers in dienst neemt bijvoorbeeld, wanneer iemand promotie maakt of uit dienst treedt, maak jij nieuwe fiches aan met alle nodige informatie. De meeste communicatie loopt per mail, maar soms zal je ook gevraagd worden om telefonisch contact op te nemen met de betrokken partijen wanneer informatie dringend nodig is. Bij vragen van klanten, probeer je in eerste instantie zelf een antwoord te formuleren op de vraag. Eens de dossiers samengesteld zijn, communiceer je dit naar de klant om deze zo goed mogelijk verder te helpen.

Jouw profiel
Voor deze functie is Hays Diegem op zoek naar een administratief sterk en gestructureerd persoon. Je bent sterk in het Nederlands en het Frans met een zeer goede kennis in het Engels, zowel gesproken als geschreven. Kennis van het Officepakket is een pluspunt, net als kennis van Excel. Daarnaast ben je nauwkeurig en heb je geen probleem om prioriteiten te stellen. Indien je een grote interesse hebt in de leasingwereld of in de automotive sector, ben jij de persoon die Hays zoekt!

De arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf biedt een zeer aantrekkelijk salaris met daarboven op maaltijdcheques, ecocheques en flexibele werkuren die je zelf mag bepalen! Na een succesvolle interimperiode, kan je bij de klant van start gaan met een vast contract.

Over de organisatie
De klant is een bekende speler binnen de automotive, waarbij er op termijn doorgroeimogelijkheden zijn en ruimte voor flexibiliteit. Je werkt in flexibele uren waarbij je kan starten tussen 7u30 en 9u30 en kan stoppen vanaf 16 uur. Daarbij houd je wel rekening met een afwisselende permanentie van 2 dagen per week tot 17 uur. Tot slot voorziet onze klant een vlotte opstart met opleiding.

De volgende stap
Interesse in deze boeiende job? Solliciteer dan snel via onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Hays Office Support kan je contact opnemen met Olivia van Soest van Hays Diegem op 02/206.68.42.
#1087723
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Automotive
Location
Vilvoorde
Specialism
Sales Support
Pay
een zeer aantrekkelijk salaris met daarboven op maaltijdcheques, ecocheques
Ref:
1087723

Talk to a consultant

Talk to Olivia Van Soest, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 022066842