Customer support met excel skills + 15 ADV-dagen

Mechelen | Customer support | Internationale speler | NL-EN-FR | Proactief & nauwkeurig | Fulltime

Jouw nieuwe werkgever

Onze klant is een internationale speler, marktleider binnen zijn segment. Voor een van hun commerciële teams kijken we momenteel dringend uit naar een customer support medewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking, in eerste instantie tijdelijk tot eind dit jaar, maar met grote kans op verlenging en contract van onbepaalde duur.

Jouw nieuwe functie

Als Customer Support maak je deel uit van het verkoopsteam, en speel je een cruciale rol tussen sales enerzijds en andere interne departementen anderzijds. In dit team van 8 collega’s, sta je in voor je eigen B2B klantenportefeuille en monitor je hun dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse orders in SAP. Dit is van groot belang om latere issues te vermijden en dient zeer nauwkeurig en administratief opgevolgd worden. In geval van technische fouten of pure ‘red flags’ moet je dit opnemen met zowel de klant als andere interne actoren. Ook als er foutieve productcodes gebruikt worden of nieuwe bestelnummers verkeerd zijn verwerkt moet je asap kunnen schakelen. Waar nodig schakelen je de desbetreffende accountmanager in. Naast dit voor het merendeel ‘controlerende luik’, sta je ook proactief in contact met klanten over promoties en nieuwe product launches. Dit gebeurt sowieso al per mailing en via marketing, maar uiteraard speel jij ook een belangrijke rol en informeer je je klanten persoonlijk. Als customer support is het je doel om een goede band te creëren met zowel je accountmanagers als je klanten. Het gaat niet om een verkoopfunctie, maar veel meer om een coördinerende back-office functie. Jouw doel is het in goede banen leiden van de operationele flow.

Jouw profiel

De juiste kandidaat heeft een bachelor- of masterdiploma en idealiter een eerste relevante werkervaring met CS of orderflow. Tweede must is de juiste mindset en drive hebben. Naast Nederlands heb je ook een goede kennis Frans en Engels op zak. Wat IT betreft, pik je vlot nieuwe systemen op. Kennis van SAP is een grote troef! Ervaring of kennis van pivottables en v-lookup daarentegen is quasi een must. Bovendien ben je communicatief en administratief nauwkeurig. Je bent analytische sterk en denkt in functie van oplossingen. Je streeft naar efficiëntie en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Bovendien denk je proactief en ben je een echte doorbijter.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt je een toffe en gevarieerde job fulltime job met de nodige verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een aangenaam en collegiaal team. Bovendien kan je rekenen op een marktconform salarispakket met tal van extralegale voordelen. Bij deze klant kom je terecht in een aangename en internationale cultuur werkomgeving. Naast glijdende uren is ook telewerken hier helemaal ingeburgerd. Op jaarbasis kan je tot 15 extra ADV-dagen opbouwen. Ten slotte zal je functioneren in een werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid en ondernemerschap om je zo ten volle te blijven ontwikkelen.

Solliciteer direct op deze vacature!

Interesse in deze gevarieerde en uitdagende functie als Customer support medewerker? Solliciteer dan online met je up-to-date cv of contacteer Katrien Kosik van Hays Antwerpen voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden

#1094144
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Retail & Consumer Goods
Locatie
Mechelen
Divisie
Customer Service and Call Centre
Salaris
2600-3600 bruto + voordelen
Ref:
1094144

Neem contact op

Contacteer Katrien Kosik, de consultant die deze vacature beheert, in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Telefoonnummer: 032027964