DATA ARCHITECT

Zottegem | Data Architect | SQL & Power BI | Software development | 1091997
Jouw nieuwe functie
In jouw nieuwe rol als data architect werk je aan oplossingen voor data interfaces, rapportage en workflows. Verder is het hebben van kennis van Power BI een grote meerwaarde. Het technische team zal met jou samenwerken en voert taken uit waaronder technische analyses, assisteren bij software implementaties alsook het bieden van tweedelijns klantensupport. Hiernaast zal je gebruik maken van de laatste Microsoft technologie waarbij een zeer goede database kennis van Microsoft SQL server vereist is. Je leert verschillende functionele domeinen kennen op het vlak van QHSE wat staat voor Quality (Kwaliteit), Safety (Veiligheid), Health (Gezondheid) en Environment (Milieu).
Trainingen worden volop aangemoedigd en aangeboden door het bedrijf en je groet mee met het ervaren IT-team.

Jouw profiel
Als data architect beschik je minimum over een bachelordiploma in het domein van Informatiemanagement of -technologie. Verder heb je een grote passie voor databases en je werkt graag met de SQL server. Hiernaast heb je minstens enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie en kan je werken in teamverband maar staat ook graag ten dienste van klanten.
Een laatste pluspunt is indien je woont in de ruime omgeving van Zottegem.

De arbeidsvoorwaarden
In ruil voor jouw job al data architect zal je vergoed worden met een voltijds bediendecontract (40 uren week met 20+12 verlofdagen) van onbepaalde duur met een vaste werkplek in het kantoor te Zottegem. Hiernaast heb je ook de mogelijkheid om van thuis te werken. Verder krijg je een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Over de organisatie
Je zal terechtkomen in een ervaren IT-team waarbij je de kans krijgt om te groeien in jouw rol in een ambitieuze en snelgroeiende onderneming.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als Data architect? Contacteer Anne-Sophie Van Cleemput (09 210 52 75), of solliciteer via de HAYS-website. #1091997 #1091997
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technology & ICT
Location
Zottegem
Specialism
Data & Advanced Analytics
Pay
Competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
Ref:
1091997

Talk to a consultant

Talk to Anne-Sophie Van Cleemput, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 0479800375