DEMAND PLANNER

Waasland | Demand Planner | Orderprognoses | Forecasting | Marktanalyse | 1092702
Jouw nieuwe functie
Als Demand Planner ben je verantwoordelijk voor het maken van orderprognoses en voorspellingen op basis van trends en evoluties in de markt en gegevens uit SAP. Op basis van jouw voorspellingen maak je een demand plan op, zowel voor op korte als voor op lange termijn, dat je nadien indient bij het hoofdkantoor als basis voor de toeleveringsplanning. Daarnaast zal je ook instaan voor het opvolgen van het order-to-facturatieproces. Verder fungeer je als spilfiguur binnen de organisatie: je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen zoals Operations, Production, Sales, Inventory, … om vraagprognoses op meerdere niveaus te ontwikkelen. Ook het voorbereiden van volumeschattingen op basis van verschillende inputs (industrie, werkelijke prestaties, introductie van nieuw model, …) behoort tot je takenpakket. Tot slot help je bij het uitbouwen van de strategische visie van het bedrijf.

Jouw profiel
Voor de functie van Demand Planner, regio Waasland, zijn we op zoek naar iemand met een bachelordiploma Economie, Handelswetenschappen, Bedrijfskunde, Logistiek of Supply Chain, … Je hebt een goed begrip van het supply chain proces, en ervaring in een gelijkaardige functie. Daarnaast heb je affiniteit met technische producten, kan je zelfstandig werken, en durf je initiatief te nemen. Onze klant is op zoek naar iemand die de markt begrijpt, en naar iemand die in staat is om realistische prognoses te maken. Ook ben je bereid om enkele keren per jaar kortere periodes te reizen. Je beheerst het Engels op professioneel niveau en je kan een gevorderde kennis Excel voorleggen. Kennis van het ERP-systeem SAP is een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt voor deze functie van Demand Planner, regio Waasland, een aantrekkelijk salarispakket aan met tal van extralegale voordelen. Je hebt glijdende werkuren en ook thuiswerk is een mogelijkheid.

Over de organisatie
Onze klant, gevestigd in regio Waasland, is wereldwijde marktleider in de engineering, productie en marketing van bouwmachines. Je mag rekenen op een uitdagende job, met ruimte voor het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid.

Interesse in deze functie als Demand Planner in regio Waasland? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Sarah Michiels via 09/266 11 56. #1092702
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Industrie & Productie
Locatie
WAASLAND
Divisie
Logistics
Salaris
Aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen
Ref:
1092702

Neem contact op

Contacteer Sarah Michiels, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 09 266 11 56