DOSSIERBEHEERDER AUTOMOTIVE

Machelen – Dossierbeheerder – Nederlands en Frans– automotive sector – interim optie vast - 1093500
Jouw nieuwe functie
Als Dossierbeheerder voer je zowel administratieve als operationele taken uit. Je beheert de klantendossiers van order intake tot voorbereiding van de facturatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en leasingsmaatschappijen via telefoon en e-mail, maar hebt ook rechtstreeks contact met de eindgebruikers die hun auto ophalen bij het bedrijf. Hiervoor heb je een uitgebreid administratief takenpakket waarbij je dagelijks opvolgingen doet in Excel en transporten ingeeft in het systeem. Elke klant heeft zijn eigen procedures en door je organisatorisch vermogen kan je goed omschakelen tussen verschillende dossiers. Daarnaast voer je ook operationele taken uit en spring je regelmatig bij op de parking om wagens te verplaatsen en te onderhouden.

Jouw profiel
Hays zoekt een gemotiveerde kandidaat die een administratieve job graag afwisselt met operationele taken.

  • Je hebt graag klantencontacten en communiceert vlot in het Nederlands en Frans. Kennis van het Engels is mooi meegenomen.
  • Je beschikt over een bachelordiploma of kan een eerste administratieve werkervaring voorleggen binnen customer service of klantendienst.
  • Ervaring binnen automotive is een sterk pluspunt!
  • Naast administratieve vaardigheden ben je ook klantgericht en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken.
  • Bovendien ben je sterk met MS Office aangezien je dagelijks in Excel moet werken.
  • Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om te werken tussen 6u en 18u.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B


De arbeidsvoorwaarden
Hays biedt jou de kans om als dossierbeheerder terecht te komen bij een leuk bedrijf uit Machelen actief in de automotive sector. Je krijgt
  • een aantrekkelijk loon
  • maaltijdcheques
  • na een positieve interimperiode ontvang je ook een vast contract met andere extralegale voordelen


Over de organisatie
Onze klant uit Machelen is een stabiel bedrijf actief in de automotive sector. De werkuren liggen tussen 6u-18u en zijn in onderling overleg te bespreken met de rechtstreekse collega’s. Het bedrijf investeert enorm in de ontwikkeling en opleiding van hun personeel en vinden het daarnaast ook belangrijk om regelmatig bedrijfsfeestjes te houden (met Kerstmis, Sinterklaas, …)

Solliciteer op deze vacature
Heb je interesse in deze gevarieerde job als dossierbeheerder bij een bedrijf uit Machelen in de automotive sector? Solliciteer dan zeker via deze onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Office Support kan je contact opnemen met Stijn Alens van Hays Diegem via 02/709.84.38
#1093500
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Automotive
Location
Machelen
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Aantrekkelijke verloning met maaltijdcheques - interim optie vast
Ref:
1093500

Talk to a consultant

Talk to Stijn Alens, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 027098438