DOSSIERBEHEERDER KMO - ARBEIDSONGEVALLEN

Regio Brussel / Dossierbeheerder kmo - Arbeidsongevallen / ervaring of bachelor / aantrekkelijk salaris
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant regio Brussel zoeken we iemand die een verzekering voor arbeidsongevallen kan afsluiten met de focus op kmo-klanten. Je ondersteunt de makelaars bij het opmaken van een offerte en je bent iemand die oplossingsgericht kan handelen bij eventuele problemen. Verder bepaal je de verzekeringsvoorwaarden en sta je in voor het proces van A-Z zowel de opvolging, als de controle en het toezicht van de verzekeringscontracten.

Jouw profiel
Voor deze functie is een bachelordiploma (Rechtspraktijk) of een master verplicht. Je bent iemand die klantgericht is waarbij je het geweldig vindt om in contact te treden met makelaars. Je bent collegiaal ingesteld en kan autonoom werken. Je bent iemand die een juridische achtergrond heeft met kennis van zaken.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk salaris aan met tal van extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, ecocheques, cadeaucheques. Je krijgt de mogelijkheid om 4 dagen van thuis uit te werken maar dit is geen verplichting. Verder kom je terecht in een modern kantoor waarbij er steeds ruimte is tot opleiding zodat je kunt doorgroeien.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een ervaren verzekeringsmaatschappij waar een warme en collegiale sfeer heerst en waarbij er steeds wordt ingezet op tal van leuke activiteiten zoals teambuildings maar ook op professioneel niveau. Je komt terecht bij een werkgever die jou zekerheden biedt op lange termijn.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je reeds ervaring als dossierbeheerder? Of ben je juist afgestudeerd en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brussel? Contacteer me dan meteen! #1092543
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Tijdelijk (optie vast)
Sector
Verzekering
Locatie
Brussels
Divisie
Insurance
Salaris
Aantrekkelijk salarispakket met veel thuiswerk
Ref:
1092543
Afsluitdatum
20 Feb 2023

Neem contact op

Contacteer Glynnis Testelmans, de consultant die deze vacature beheert, in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telefoonnummer: 014395671