DOSSIERBEHEERDER

Dossierbeheerder | Brussel-Noord Station | Tijdelijk met optie vast | 1088043
Dossierbeheerder | Brussel-Noord Station | Tijdelijk met optie vast | 1088043

Jouw nieuwe functie
Als dossierbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten en ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van hun dossier van A tot Z. Je hebt een klantenportefeuille van zo'n 30 tot 50 bedrijven. Je houdt hun administratieve dossiers up-to-date, beantwoordt hun vragen over diverse onderwerpen zoals facturatie, aangeboden diensten, opleidingen,… Daarnaast stem je de planning van de verschillende activiteiten af met de klanten. Ook ben je de persoon die nieuwe klanten verwelkomt en uitlegt hoe de organisatie er voor hen kan zijn.

Jouw profiel
Voor deze veelzijdige functie is Hays Brussel op zoek naar iemand met een eerste ervaring in een commerciële of klantenservicefunctie. We zoeken iemand die zich zowel mondeling als schriftelijk perfect kan uitdrukken in het Nederlands en Frans. Deze persoon moet een eerste ervaring met Excel hebben en zich op zijn gemak voelen bij het leren van nieuwe programma's. Voor deze functie, met veel klantcontact, zoeken wij iemand die communicatief, georganiseerd en klantgericht is. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken en initiatief kan nemen waar nodig.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt je een tijdelijk contract met optie vast aan. Je werkt in een 40-uren week met flexibele uren. Je hebt recht op 12 ADV-dagen en krijgt de mogelijkheid om 2 tot 3 dagen per week te telewerken. Onze klant biedt je een aantrekkelijk loon met maaltijdcheques, ecocheques, transportvergoeding en netto-vergoeding.

Over de organisatie
Je nieuw bedrijf is gespecialiseerd in het welzijn van werknemers op het werk. Je maakt integraal deel uit van het dossierbeheerderteam. Het kantoor is gelegen op 5 minuten van het station Brussel-Noord en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Solliciteer direct op deze vacature
Bij jij de klantengerichte en polyvalente dossierbeheerder die wij zoeken? Contacteer dan Anaïs Notel van Hays Brussel op 02.541.16.54 of via anais.notel@hays.com
#1088043
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Onderwijs & Training
Location
NAAST BRUSSEL-NOORD STATION
Specialism
Office Administration
Pay
Aantrekkelijk salaris met maaltijdcheques en ecocheques
Ref:
1088043

Talk to a consultant

Talk to Anais Notel, the specialist consultant managing this position, located in Bruxelles
Hays Bruxelles, Avenue Louise 326

Telephone: 02 541 16 52