DOSSIERBEHEERDER VERZEKERINGEN ONDERNEMINGEN

Dilbeek | Dossierbeheerder verzekeringen ondernemingen | Verzekeringsadviseur | 1090902

Jouw nieuwe functie

In deze job sta je in voor het polisbeheer van de toegewezen verzekeringsportefeuille van ondernemingsklanten op het vlak van VARIA. Als aanspreekpunt voor de klant ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes, wijzigingen in polissen en dekkingen, controle van polisstukken en bijvoegsels, beantwoorden van vragen, etc. Je bouwt een langetermijnrelatie uit met je klanten en jouw contactpersonen bij de verschillende maatschappijen (waarmee je zal onderhandelen om optimale verzekeringsvoorwaarden voor de klanten te bekomen). Samen met een team van Product managers ondersteun je de Account managers in de commerciële relatie met de klant. Soms ga je ook mee naar de klanten.

Jouw profiel

Voor deze job ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma, aangevuld met ervaring in de verzekeringssector (bij voorkeur bij een verzekeringsmakelaar). Naast een vlotte kennis Nederlands heb je eveneens een goede kennis van de Franse en de Engelse taal.

Je bent sterk communicatief, dynamisch en bent een echte teamplayer. Verder werk je gestructureerd en resultaatgericht en heb je oog voor voortdurende verbetering. Met jouw professionele en betrouwbare aanpak streef je naar een optimale tevredenheid van je klanten.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt jou een boeiende job waarin je veel contacten hebt met verschillende maatschappijen en klanten. Je komt terecht in een team waarin je je ten volle kan ontplooien, bij een solide en groeiende werkgever die bijzondere aandacht besteedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling (door o.a. permanente opleidingen).

Naast een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel (inclusief maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,… en mogelijkheid tot een wagen) mag je rekenen op een goede balans tussen werk en privé. Je bent tewerkgesteld in moderne kantoren en hebt de mogelijkheid tot thuiswerk. Dit is een fulltime job, maar ook een 80-90% tewerkstelling is bespreekbaar.

Over de organisatie

Onze klant is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar met focus op middelgrote en grote ondernemingen die nationaal en internationaal actief zijn. Vanuit verschillende vestigingen zijn meer dan 120 medewerkers tewerkgesteld. Ondanks hun sterke groei in de afgelopen jaren, hebben ze hun familiaal karakter weten te behouden.

Solliciteer direct op deze vacature

Kan deze boeiende job als Account Advisor bij een verzekeringskantoor in Dilbeek jou aanspreken?

Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening.

Wil je graag meer info? Contacteer Sarah Michiels van Hays Banking & Insurance op het nummer 09 266 11 56.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be

Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

#1090902
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Insurance
Locatie
Brussels Capital Region
Divisie
Insurance
Salaris
Mooi verloningspakket met extralegale voordelen en thuiswerk
Ref:
1090902

Neem contact op

Contacteer Sarah Michiels, de consultant die deze vacature beheert, in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefoonnummer: 09 266 11 56