DYNAMISCHE KLANTENADVISEUR

Hoboken | BNP Paribas Fortis | Klantenadviseur | 1+ ervaring | Mooi salarispakket met wagen | 1088259
Jouw nieuwe functie
In deze rol van Klantenadviseur zal je adviesgesprekken voeren over alle domeinen heen (sparen, beleggingen, verzekeringen, kredieten en dagelijks bankieren). Je nodigt potentiële klanten uit op kantoor voor een kennismakingsgesprek en brengt de persoonlijke situatie van de klant in kaart. Je adviseert hen van A-Z en zorgt ervoor dat je een persoonlijke band met de klant kan uitbouwen.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze vacature, heb je een bachelordiploma op zak en heb je reeds ervaring in een commerciële rol in de banksector. Je bent iemand die klantgericht kan werken en die de juiste commerciële flair heeft om het gesprek met de klanten open te trekken. Verder ben je een echte teamplayer en ben je zeer gedreven in je job.

De arbeidsvoorwaarden
BNP Paribas Fortis in Hoboken biedt een gevarieerde job en de vrijheid om je agenda zelf in te plannen. Naast een toffe werksfeer mag je rekenen op een aantrekkelijk loonspakket aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, ecocheques, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering en 27 verlofdagen.
Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen dankzij verschillende opleidingen en kan doorgroeien indien je dit wenst. Je werkt in een 38-urenweek.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een BNP Paribas Fortis kantoor dat de laatste jaren hard aan het groeien is. In dit kantoor werken 13 medewerkers die je met open armen zullen ontvangen en wegwijs zullen maken in de functie van Klantenadviseur. Hier krijg je de kans om je verder te ontplooien en te groeien in je rol. Een keer per week kan je van thuis uit werken.

Solliciteer meteen op deze vacature
Heb je ervaring als Klantenadviseur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom je graag terecht in een dynamisch en gedreven team? Wil je kunnen genieten van een job met een goede work-life balans in Hoboken? Solliciteer dan meteen! #1088259
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Bank & Financiële diensten
Locatie
Hoboken
Divisie
Banking
Salaris
Aantrekkelijk salaris met wagen, tankkaart, .. en thuiswerk!
Ref:
1088259
Afsluitdatum
5 Dec 2022

Neem contact op

Contacteer Kim De Bruyne, de consultant die deze vacature beheert, in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telefoonnummer: 0470191058